FBI da korsan olarak dizi indiriyormuş

Güncelleme Tarihi:

FBI da korsan olarak dizi indiriyormuş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2013 15:07

Film, müzik, dizi gibi kültür-sanat ürünlerinin internetten korsan olarak indirilmesiyle mücadeleye destek veren FBI'ın kendisinin de, yasa dışı olarak dizi ve film indirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Dünyanın birçok yerinde, sinema ve televizyon sektörü yetkilileri, hükümetler, güvenlik kurumları internette yasa dışı olarak dizi, film, müzik indirilmesine karşı büyük bir operasyon yürütüyor.

Fransa 10 senedir etkili bir çözüm arayışında, ABD de daha sert tedbirler uyguluyor. Federal Soruşturma Bürosu FBI, internetten izinsiz olarak yükleme yapmanın kanun dışı olduğu ABD'de geçen yıl, Megaupload sitesini kapattırdı.

/images/100/0x0/55ead65cf018fbb8f899e70d

DEXTER, HOMELAND...

Ancak internet paylaşım bilgileri konusunda oldukça güvenilir bir kaynak olarak kabul edilen TorrentFreak, internetten korsan indirme yapan bazı kullanıcıların, FBI'ın bir departmanına kayıtlı IP adreslerine bağlı olduğunu ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

TorrentFreak'in verdiği bilgilere göre, FBI mensupları genellikle dizi ve filmleri izinsiz olarak indiriyor. Dizilerden tercih edilenlerse Homeland, The Good Wife ve Dexter.

/images/100/0x0/55ead65cf018fbb8f899e70f

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!