Faziletliler Kulübü’nden TBMM Başkanı Kahraman’a ziyaret 

Güncelleme Tarihi:

Faziletliler Kulübü’nden TBMM Başkanı Kahraman’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 21:30

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman Faziletliler Kulübü’nü kabul etti. Kahraman’ın İstanbul Dolmabahçe’deki  çalışma ofisinde gerçekleşen kabulde Faziletliler Kulübü Başkanı Levent Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kara, Abdulhakim Tacettin, İsmail Hakkı Ekşi, Emrah Gür, Hamza Baltacı, Hasan İstikbal yer aldı.

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Kahraman’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten kulüp üyeleri ayrıca Türkiye’nin eğitim sistemi ve sivil toplum kuruluşlarının yapısı ile ilgili olarak da görüşlerini dinledi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, eğitim sisteminin Türkiye'nin geleceğini oluşturacak yeni neslin oluşmasında önemli rol oynadığını, yeni nesli eğitecek yöneticilerin sosyal hayatta da etkin görevlerle hayatın her alanında eğitimi devam ettirerek gençlerin sosyal hayatında etkin rol oynaması gerektiğini söyledi.  Kahraman, sivil toplum kuruluşlarının sayılarının arttırılması ve çalışmalarında süreklilik arz edilmesinin öneminden de bahsetti.

Kahraman Faziletliler Kulübü gibi sivil toplum kuruluşlarının toplum için yol gösterici olduğunu belirterek  kulübün çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Faziletliler Kulübü TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a günün anısına el yapımı üzerinde “Ni’mel Vekil” yazılı “teber” hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!