Fatmagül kararını verdi

Güncelleme Tarihi:

Fatmagül kararını verdi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 24, 2011 11:43

Başrollerini Beren Saat ve Engin akyürek'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı.

Haberin Devamı

Dizinin geçtiÄŸimiz hafta yayınlanan bölümünde,       Â

Annesinin mektubu ile büyük bir yıkım yaşayan Kerim, uzun bir aradan sonra babasıyla karşı karşıya gelmiş ve bu buluşmadan sonra daha da içine kapanmıştı.

Ebe ninenin yaÅŸadığı piÅŸmanlığın anlatıldığı 45. bölüm Fatmagül'ün Kerim'e attığı tokat sahnesi ile son bulmuÅŸtu.     Â

Dizinin dün akÅŸam yayınlanan bölümünde; Â

Kerim'in annesiyle Fatmagül arasındaki kurduğu benzerlikle başlayan süreç, Fatmagül'le ilişkilerine ağır bir darbe indirdi. Kerim pişman olmak için bile geç kaldığının farkına vardı.  Fatmagül'ün gözlerinde gördüğü korku, onun en büyük cezası haline geldi. Fatmagül ise her şeye rağmen, Kerim'i anlamaya çalıştı. Aradan geçen bir yılın sonunda, hem evliliğine, hem de Kerim'e karşı hissettiklerinin çok farklı bir noktaya geldiğini anladı.

Haberin Devamı

OÄŸlu için bir ÅŸey yapmaya çalışan Fahrettin Ilgaz sonunda Kerim'e yardım edebileceÄŸi bir yol buldu ve onun yeniden iÅŸe girmesini saÄŸladı. Kerim ise günler sonra ilk kez içini "babası" gibi gördüğü Kadir'e açtı.  Â

Önceleri tek sorunları Fatmagül'ken şimdi her gün yeni bir cephede çarpışmaya başlayan Yaşaranlar korkuyla mahkeme gününü beklemeye başlarken Avukat Kadir, Fatmagül için olumlu delilleri sağlam adımlarla topladı. Öte yandan, Vural'ın öldürülmesiyle ilgili izlerin peşine düşüldükçe, Mustafa'nın etrafındaki çember de giderek daradı.

Dizinin final sahnesinde ise;    Â

Aralarındaki buzları eritmek için tek yolun başbaşa kalmak olduğunu düşünen Fatmagül, Kerim'i Gül Mutfağı'na çağırdı.

İlişkilerini yoluna koymak için çabalayan Fatmagül, Kerim'in "ayrılalım" teklifi ile göz yaşlarına boğuldu.

Bugüne kadar onun tüm çabalarına karşı kayıtsız kalan genç kadın, belki de ilk kez duygularını bu kadar açık ifade etti.

Fatmagül, evliliÄŸi ile ilgili kararı verdi "Ben ayrılmak istemiyorum Kerim, ayrılmayalım..."      Â

Ä°ÅžTE O SAHNE / WEB TV                                        Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!