Fatih'teki yangında 6 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Fatihteki yangında 6 kişi yaralandı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 09, 2005 09:03

Fatih'te 4 katlı binada çıkan yangın sırasında içeride mahsur kalan ve aralarında çocukların da olduğu 6 kişi yaralandı, 2 kişi de kayboldu.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde Balat Ayan Caddesi Çilingir Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın giriş katında yangın başladı. Yapının eski ve iç kısımlarının ahşap olması nedeniyle kısa sürede büyüyerek tüm binayı saran yangın, bir süre sonra da bitişikteki bir başka binaya sıçradı.

  Â

Bu sırada 4 katlı binanın üst katlarında oturan ve aralarında çocukların da bulunduğu bazı kişiler, içeride mahsur kaldı.

  Â

Bu kişilerden Ramazan İmraklı (48), kızları Cansu (13) ve Özlem ile kendisiyle aynı ismi taşıyan oğlu Ramazan'ın (10) yanı sıra aynı binada oturan Yılmaz Anlıyanoğlu ve Vesile Anlıyanoğlu yaralandılar.

Haberin Devamı

  Â

Dumandan etkilenen ya da vücutlarının çeşitli yerlerinden yanarak yaralanan bu kişilerden bazıları kendi imkanlarıyla kurtulurken, diğerleri ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

  Â

Yaralılardan Ramazan İmraklı, oğlu Ramazan ve kızları Cansu Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özlem Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yılmaz ve Vesile Anlıyanoğlu ise SSK Vakıf Gureba Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı.

  Â

Binadan atlayan baba Ramazan İmraklı'nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

  Â

ANNE Ä°LE KIZI KAYIP

  Â

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangının ardından iç bölümleri kısmen çöken bina, kullanılamaz hale geldi.

  Â

Olay sonrası polislerce yapılan araştırmada ise yangın sırasında binada oldukları ifade edilen Ramazan İmraklı'nın eşi Kader ile kızı Yağmur'a henüz ulaşılamadı.

  Â

Yanan binada kalmış olabilecekleri kaydedilen anne ile kızını bulmak amacıyla polis ve itfaiye ekiplerinin arama çalışması sürüyor.

Haberin Devamı

  Â

Bu arada çevredeki binalarda oturan ve yangın nedeniyle sokağa çıkan çok sayıda vatandaş, korkulu anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!