Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 21:36

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen macera dolu programı survivor'da Fatih Hürkan'ın nasıl bir performans sergileyeceği ve ada hayatına nasıl alışacağı merak ediliyordu. Halk tarafından seçilerek sonradan survivor'a katılan Fatih Hürkan kısa bir süre içerisinde adada ön plana çıkmayı başardı. Manken olan Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor’ın tanıdık simalarından olan Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makina Mühendisliği bölümü mezunu olmasına rağmen kariyerine mankenlikle başlamıştır. 1998'de Best Model of Turkey'de ülkemizi temsil eden Fatih Hürkan, yarışmada 2. seçilmiştir. Mankenlik kariyerinin ardından oyunculuğa geçiş yapan Fatih Hürkan, 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem dizisinde ilk kez kamera karşısına geçmiştir. 

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Fatih Hürkan, Survivor’a sms oylaması sonucunda dahil oldu.  Survivor Ünlüler adasına çok çabuk adapte olan Fatih Hürkan,  yarışmalarda üst düzey performans gösterse de adada sakin bir tavır sergiliyordu. Ancak bugünkü bölümde ekran başındakiler farklı bir Fatih Hürkan ile karşılaşacak gibi görünüyor. Survivor 7 Şubat 14. bölüm tanıtımında İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavga ediyor. Birbirlerinin üzerine yürüyen yarışmacıların fiziksel temasta bulunması sonucu devreye diğer yarışmacılar giriyor. 

Haberin Devamı

Survivor’a bir hafta gecikmeli dahil olan Fatih Hürkan çıktığı 11 oyunun 4’ünde galibiyet 7’sinde ise mağlubiyet aldı. Ünlüler takımındaki yarışmacının puanı ise 11

BAKMADAN GEÇME!