Fashion TV güzelleri yatta

Güncelleme Tarihi:

Fashion TV güzelleri yatta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2007 16:20

Dünyaca ünlü moda kanalı Fashion TV'nin birbirinden güzel mankenleri ‘Akdeniz Cenneti'ni Keşfedin’ adlı dizinin çekimleri için Marmaris'te kamera karşısına geçti. Cennet Adası sahiline yanaşan mavi tur teknesinde gerçekleşen ve Fashion TV'nin sahibi Polonya asıllı Avusturyalı Mitchell Adam'ın da hazır bulunduğu çekimler sırasında güzellere, Bodrum'da uygulanan ‘üstsüz güneşlenme yasağı’ da kaldırıldı. Bazı mankenler, bikinilerinin üzerini çıkarıp teknenin üzerinde sere serpe uzandı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Fashion TV'nin patronu Mitchell Adam tarafından, moda çekimlerinde kullanılmak üzere satın alınan 140 metre uzunluğunda, 25 metre enindeki Malta bayraklı ‘Diamond’ adlı lüks gemi, Çarşamba gününün ilk saatlerinde Marmaris'e geldi. Bodrum'dan gelen 8 güverte, 200 lüks kamara, açık ve kapalı restoranlar, disko, gece kulübü, poker salonlarının bulunduğu gemi, Marmaris Limanı'na demirledi. Dün Barlar Sokağı ve çarşıyı gezen güzellerden 18'i, akşam üzeri Polonya asıllı Avusturyalı Mitchell Adam ve çekim ekibiyle birlikte ‘Yeşil Marmaris’ firmasına ait ‘Memo’ isimli 42 metrelik guletle Marmaris Körfezi'ne açıldı. Cennet Adası sahiline demir atan teknede ‘Akdeniz Cenneti'ni Keşfedin’ adlı dizinin çekimleri yapıldı. Güzeller ve Mitchell Adam, Fashion TV'nin kameramanları ile Türk fotoğrafçısı Ahmet Karatun'a poz verdi.

Haberin Devamı

ÜSTSÜZ GÜNEŞLENDİLER

Çekimler sırasında güzel mankenler, denizin ve güneşin de tadını çıkardı, tekneden atlayıp kendilerini Marmaris Körfezi'nin pırıl pırıl sularına bıraktı. Birbirine sulu şakalar yapan mankenler, denizden çıkıp teknede duş aldı. Bu arada Bodrum'da uygulanan üstsüz güneşlenme yasağı da kaldırıldı. Bazı mankenler, bikinilerinin üzerine çıkarıp teknenin güvertesinde sere serpe uzandı. Grup, üç saat süren çekimlerin ardından gemilerine döndü.

Modayı televizyona taşıyan adam olarak tanınan, 106 ülkede yayın yapan Fashion TV'nin sahibi Mitchell Adam'ın Türkiye'yi çok sevdiklerini, bundan sonra daha sık geleceklerini söylediği belirtildi.

‘Akdeniz Cenneti'ni Keşfedin’ adlı dizi çekimleri için daha önce Yunanistan'ın Mikanos Adası ve Bodrum'a uğrayan geminin Cuma günü sabah saatlerinde Bodrum'a dönmek ya da Rodos'a gitmek üzere demir alacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!