Faruk Süren emniyette ifade verdi

Güncelleme Tarihi:

Faruk Süren emniyette ifade verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2010 22:08

Türkücü İzzet Yıldızhan ve Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, sahte silah ruhsatı operasyonu apsamında ifade vermek için emniyete geldi.Şarkıcı Volkan Konak'ın da ifade vermek için gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Sahte silah ruhsatı operasyonu kapsamında türkücü İzzet Yıldızhan, Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren ve şarkıcı Volkan Konak'ın ifade için çağrıldıkları öğrenildi. Yıldızhan ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Ünlü türkücü ifadesinin ardından saat 20.00 sıraları emniyetten ayrıldı. Aynı saatlerde ifadeye çağrılan Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren emniyete geldi. Süren, şuan emniyette soruşturma kapsamında ifade veriyor. Şarkıcı Volkan Konak'ın da ifade için emniyet binasına gelmesi bekleniyor.

Kanunen silah ruhsatı alamayacak kişilere sahte belgelerle silah ruhsatı düzenledikleri ileri sürülen aralarında polislerin de bulunduğu 50 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerle birlikte ele geçirilen 350 adet silah çuvallarla akşam saatlerinde emniyete getirilmişti. Çete üyelerinin sorgusu Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!