Fantezi teklifi evliliği bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Fantezi teklifi evliliği bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2008 07:50

Yeni gelin, kocasının cinsel fantezi tekliflerinde bulunduğunu iddia ederek boşanma ve tazminat davası açtı. Koca ise eşinin sorumluluklarını yerine getirmediğini ileri sürdü.

ECZANEDE çalışan 20 yaşındaki P.K, bir yıl nişanlı kaldıktan sonra temmuz ayında evlendiği E.K’nın, düğünden bir gün sonra yatakta fantezi teklif ettiği iddiasıyla evi terk etti. Kısa süren ayrılığın ardından aileler araya girince yeniden bir araya gelen çift, E.K’nın fantezi teklifini yinelemesi üzerine sokak ortasında tartıştı. Kocasının üstüne saldırıp boğazını sıktığını iddia eden P.K, Üsküdar Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

Git kadınlık öğren

İki gencin evlilik hikáyesinin anlatıldığı boşanma dilekçesinde, E.K.’nın eşine, "Benim oturduğum mahallede kız arkadaşım vardı. Onunla fantezi yapıyorduk. Sen neden yapmıyorsun. Git de kadınlık öğren" dediği ileri sürüldü. P.K’nın kocasının tüm davranışlarına rağmen evliliğinin sürmesi için elinden geleni yaptığı belirtildi. Yaşadığı kötü evlilik tecrübesinden dolayı P.K.’nın maddi ve manevi çöküntü yaşadığı kaydedilen dava dilekçesinde, "Haysiyeti ve onuruyla oynanan, düğünden 12 gün sonra terk edilerek hem ailesi, hem de kendisi yaşadığı toplum önünde küçük düşürülen, üstelik davalı kocanın cinsel sapıklık olarak adlandırılabilecek cinsi yaklaşımları nedeniyle erkeklere karşıda güveni kaybolan, cinsel istismara uğrayan davalının düğün masrafı 15.900 YTL, manevi zararları ise 100 bin YTL’dir" denilerek tazminat istendi. Tezgahtar E.K. ise cevap dilekçesinde, P.K.’nın evlilik birliğinin gerektirdiği sorumlulukları yerine getirmediğini, fantezi iddialarının da hayal mahsulü olduğunu anlatarak tazminat talebini yersiz buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!