Falcatalı sevgili peşini bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Falcatalı sevgili peşini bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 22:43

Ahsen Y., sevgilisi Ahmet E.’nin falçatalı saldırısına uğrayınca yanağında 7 cm’lik yara izi oluştu. Ahmet E.’nin “Peşini bırakırım” sözüne inanan kadın, şikâyetinden vazgeçince de kurtulamadı. Falçatalı ikinci saldırıda yüzünde 10 cm’lik yara açıldı.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da eşinden boşanan moda tasarımcısı Ahsen Y. (40), evinde yaklaşık 2.5 yıl önce tanıştığı Ahmet E. (34) ile yaşamaya başladı. Geçen yıl aralık ayında kadın, sevgilisine ayrılmak istediğini söyledi. Ancak Ahmet E., Ahsen Y.’yi ve çocuklarını öldürmekle tehdit etti.

YANAĞINI 7 CM KESTİ

Çift, 9 Ocak 2014 sabahı Şişli Kurtuluş Caddesi’nde yine tartıştı. Ahmet E., yumruk attığı sevgilisi Ahsen E.’yi yere düşürdü. Yardım isteyen Ahsen E. polise gitmek için Abide-i Hürriyet Caddesi’nin başına kadar geldi. Ancak Ahmet E., peşini bırakmadığı sevgilisinin yüzünü falçatayla kesti. Yüzü kan içinde şikâyet içinde polise ve tedavi için de hastaneye giden Ahsen E.’nin sağ yanağında 7 cm’lik derin yara izi oluştu.
Ahsen E., 15 Ocak günü ise polisteki şikâyetinden vazgeçti. Ahmet E. ile görüştüğünü belirten kadın, “Vazgeçersem beni rahatsız etmeyeceğini söyledi” dedi.

İKİNCİDE 10 CM’LİK YARA

Ancak Ahsen E., 6 Şubat günü ikinci kez falçatalı saldırıya uğradı. İkinci saldırıda kadının sol ve sağ yanağı ile kaşlarında 10 cm’lik kalıcı yara izi oluştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede şüpheli Ahmet E.’nin iki kez 5 yıldan 24 yıla kadar hapisle yargılanması istendi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan dava önümüzdeki günlerde görülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!