Facebook’tan katliama

Güncelleme Tarihi:

Facebook’tan katliama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 01:31

Zonguldak’ta geçen hafta vahşice öldürülen Murat Erdoğan ve Gizem Tunç’un cinayet şüphelisi Deniz Poyraz’ın aylar önce Facebook’ta paylaştığı üstteki fotoğraf delil sayıldı ve cinayet dosyasına girdi.

Haberin Devamı

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde taksi şoförü sevgilisi Murat Erdoğan (29) ile birlikte geçen hafta bağ evinde öldürülen Gizem Tunç’un (21) babası Yunus Tunç (47), kızının cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Deniz Poyraz (21) ile ilişkisini 1.5 yıl önce bitirdiğini, ancak Poyraz’ın, “Başkasının olamazsın” diyerek tehditlerde bulunduğunu söyledi. Deniz Poyraz’ın, Gizem ve Murat’ın ilişkisini askerdeyken öğrendiğinde bu duruma içerlediği belirtildi. Olayı öğrendikten sonra da Facebook’tan silahlı tehditkâr bir fotoğraf yayınladığı anlaşıldı. DHA’nın, fotoğrafla ilgili haberinin internet sitelerinde yer almasının ardından polis, bu görüntüyü delil kabul etti ve cinayet dosyasına koydu.

Kesik eller bulunamadı

Polisin, cinayetle ilgili soruşturması sürerken, Ankara’dan gelen 5 kişilik özel ekip araştırmasını tamamladı. Gizem Tunç’un kesilen elleri ise bulunamadı.

Haberin Devamı

Gizem de fotoğrafı gördü

Facebook’tan katliama

Deniz Poyraz’ın 18 Şubat’ta Facebook’ta paylaştığı fotoğrafta, belindeki tabancasını çıkaran bir kişi, el ele yürüyen iki sevgiliyi arkadan vurmak için hazırlık yaparken görülüyor. Gizem Tunç’un bu fotoğrafın ardından hayatından endişe duyduğunu söylediği fakat polise başvurmaktan çekindiği söylendi.

Komutanlarına yalvarıp gelmiş

Facebook’tan katliama

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda askerliğini yapan eski sevgili Deniz Poyraz’ın izin için komutanlarına yalvardığı ve en son rapor alıp Ereğli’ye geldiği öğrenildi. Olaydan sonra birliğine geri döndüğü, komutanlarının “Nasıl kıydın iki cana” diye sorması üzerine “Benim ilgim yok diye” cevap verdiği belirtildi. Babası Ali Poyraz da delilleri karartmaktan tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!