Facebook hesabı deşifre oldu

Güncelleme Tarihi:

Facebook hesabı deşifre oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2012 10:15

İngiltere Kraliyet ailesinin başı skandaldan kurtulmayan yaramaz çocuğu Prens Harry’nin Facebook’taki gizli kimliği keşfedildi.

Haberin Devamı

Guardian gazetesinin internet sitesinde yer alan blog’da Harry’nin ‘Spike Wells’ kullanıcı adıyla Facebook’ta takıldığı öne sürüldü.

 

Spike Wells, Facebook’taki kimlik bilgilerine göre 27 yaşında, kadınlarla ilgileniyor, siyasi görüş olarak monarşiyi savunuyor ve Las Vegas’ta bulunuyor.

 

Hesabın Harry’e ait olduğu yönünde bunun yanı sıra bazı güçlü kanıtlar daha var: Harry’nin Las Vegas’ta çekilen çıplak fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra hesap kapatıldı.

 

PRENS'İN LAS VEGAS FOTOĞRAFLARI HALA KONUŞULUYOR / FOTO GALERİ

 

Dahası bodyguard’larının bile Harry’e ‘Spike’ lakabıyla seslenmesi şüpheleri güçlendiriyor. ‘Wells’ kelimesinin İngilizce okunuşu ile Harry’nin soyadı olan ‘Wales’in okunuşu da neredeyse aynı. Spike’ın doğum yeri Botswana’nın Maun şehri, yani Harry ile eski kız arkadaşıyla tatil yaptığı bir şehir.

 

Haberin Devamı

‘Spike Wells’ Facebook’ta ‘Walking with the Wounded’ isimli grubun üyesi. Harry’nin de aynı grubu desteklediği biliniyor hatta daha önce Kuzey Kutbu’nda bu grupla yürüyüş bile yapmıştı.

 

Son olarak da Spike’ın profil fotoğraflarından birinde kızıl saçlı genç bir erkek görülüyor, altında da, “Aman Tanrım, ben kızılım!” yazıyor.

 

Hatta Spike’ın aralarında milyarder Arthur Landon’ın da bulunduğu Harry’nin birçok gerçek arkadaşıyla arkadaş olması da dikkat çekiyor. Hatta Landon’ın fotoğrafları arasında da ekibin Karayipler ve ABD tatilinden kareler var.

 

Kraliyet ailesinden ya da Harry’den Facebook hesabıyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Ama bütün işaretler bunun Harry’nin hesabı olduğunu gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!