Evliyim ama Uygunum'a ilgi azdı

Güncelleme Tarihi:

Evliyim ama Uygunuma ilgi azdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2007 00:00

Birkaç gün içinde internette tıklanma rekoru kıran, 65 bin üye kaydı yapılan ve evli çiftlerin eşlerini internet ortamından arkadaş edinerek aldatmasına fırsat tanıyan 'Evliyim Ama Uygunum' adlı sitenin Levent Garbo'da düzenlediği özel parti, beklenen ilgiyi görmedi.

Evli ve eşlerini aldatmada engel tanımayan insanların davet edildiği parti, birkaç erkek katılımcı dışında üyelerin ilgisini çekmezken, geceye katılmaya cesaret eden birkaç evli erkek partiden umduğunu bulamayıp mekandan ayrıldılar.

Haberin Devamı

Evliyim ama Uygunuma ilgi azdı
Akılları burada ama gelmediler

Partinin düzenlendiği Levent Garbo Bar'ın işletmecisi Erkan Kara, "Gece hayatında birçok evli insanın eşlerini aldattığı bir gerçek. İşletmleci olarak ünlüler dahil birçok aldatma olayına tanık olduk ama bu işler kapalı kapılar ardında olur, kimsenin cesaret etmemesi de gayet normal ama hepsinin akılları buradaydı. Bu parti Avrupa'da yapılsa kapıda kuyruklar oluşurdu. Bana bir bayan telefon edip içeride gazeteci var mı diye sordu, var cevabını verince gelmekten vazgeçti. Bu tür partiler Avrupa kültüründe yer etti ama Türkiye'de bunu gerçekleştirmek çok zor" dedi. Evliyim Ama Uygunum adlı sitenin sahibi Mehmet Çavdaroğlu, partiye yüzünde maske takarak katıldı. Çavdaroğlu, "Bu benim ilk kurduğum site değil, birçok internet arkadaşlık sitesi de kurdum ama bu sitenin bu kadar ilgi çekmesi ben de şaşırttı" dedi.

Haberin Devamı

Espirisine yapmıştım

Çavdaroğlu, 'Yabancı bir internet sitesini incelerken MBA adlı bir arkadaşlık tercihi şekli gördüm arkadaşıma sorunca bunun bana evliyim ama uygunum anlamına geldiğini söyledi. Evli olup zamparalık yapmak isteyenlerin bu tercihi seçtiklerini söylediler. Yalnızca evlilerin girdiği bir site de yoktu. Bunu Türkiye'de yapmak aklıma geldi. Espirisine yapmıştım, arkadaşlarım gülsün diye yaptım, gazetede haberi çıkınca site çöktü, 24 saat kullanılamaz hale geldi. Saniyede 150 kişi siteye girmeye çalışıyordu. Bir hafta içinde 4. surverlarımızı devreye soktuk ve 45 günde 65 bin kişi üye oldu. Şu anda surver yetiştiremiyoruz. Ben kariyer sahibi bir insanım, farklı internet siteleri kurmaya başladım. Gayler için, bekarlar için de kurduğum sitelerim var, mesela Tostumu Yedim Bekliyorum, Bakire Sevgili.com diye de sitelerim var. Bakire sevgili sitemizde Şebnem Schaefer'ın fotoğrafını koyup altına peşindeyiz diye yazdık, eğlenceli ilgiinç siteler oluştu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!