Evli sevgilisini genç sevgilisine öldürttü

Güncelleme Tarihi:

Evli sevgilisini genç sevgilisine öldürttü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 00:00

Müteahhit sevgilisinin mallarına el koymak isteyen Öznur Düşmez, genç sevgilisiyle birlikte plan yaptı. Kaçırmak istedikleri müteahhidi öldüren iki sevgili ile 2 suç ortağı tutuklandı.

ADANA’da, geçen çarşamba sabahı sevgilisi Öznur Düşmez (27) ile birlikte yaşadığı evden işe gitmek için çıkan müteahhit Rafet Aslan Özkütük (44), otomobiline binerken başından kurşunlandı. Ağır yaralanan Özkütük götürüldüğü Özel Ortadoğu Hastanesi’nde bitkisel hayata girdi. 6 gündür tedavi gören müteahhit tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak dün öldü.

Dedektifler, cinayeti çözdü

Cinayet Bürosu dedektiflerinin yaptığı çalışma sonucunda, evli ve 2 çocuk babası müteahhidin, mal varlığını ele geçirmek isteyen sevgilisi Öznur Düşmez tarafından kaçırılmak istendiği ortaya çıktı. Soruşturma sonunda, Düşmez’in gizli sevgilisi Fatih Mutlu Dilici (26) ile birlikte bu planı yaptığı, Abdullah Polat (26) ile Dilici’nin ablası Sibel Örs’ün de (30) bu planın içinde yer aldığı, ancak müteahhidin ağır yaralanmasının hesapları karıştırdığı belirlendi. Sanıklardan üçü susma haklarını kullanırken Abdullah Polat, tabancayı Fatih Mutlu Dilici’nin kullandığını iddia ederek olayı şöyle anlattı:

Yerde başından vurdu

"Fatih o sabah bana kız arkadaşı Öznur’la buluşacağını söyleyerek yanında gitmemi istedi. Apartmana gelip otomobili park ettik, içinde beklemeye başladık. Bu sırada telefonuna cevapsız çağrı geldi. Fatih dışarı çıktı. Apartmandan çıkan adamın üzerine saldırdı. Yere düşünce de tabancasıyla kafasına ateş etti." 4 sanık tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!