Evli adamla ilişkisi var diye ablasını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Evli adamla ilişkisi var diye ablasını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 16:26

Bağcılar'da, çiğköfteci dükkanında çalışan Hasan Belli, evli bir kişiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü ablası Öznur Belli'yi geçen Çarşamba günü tabancayla vurarak öldürdü. İlişkisini olduğu öne sürdüğü Abdurrahman Demir'i de yaraladı. Olaydan sonra kayıplara karışan Hasan Belli her yerde aranıyor.

Haberin Devamı

Bağcılar'da, 22 yaşındaki Hasan Belli, 24 yaşındaki ablası Öznur Belli'nin evli ve çocuklu Abdurrahman Demir'le(35) ilişki yaşadığını çevresinden duymaya başladı. Söylentiler ayyuka çıkınca tabanca satın aldı. Daha sonra çalıştığı çiğköfteci dükkanından çıkarak ablası Öznur Belli'nin çalıştığı işyerine geldi. Peş peşe tabancasını ateşleyerek ablası Öznur Belli'yi öldürdü.

Daha sonra üst sokaktaki Abdurrahman Demir'in çalıştığı işyerine yöneldi. Burada da tabancasını ateşleyerek Demir'i ağır yaraladı. Başından ve sırtından vurulan Demir'in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Öznur Belli'nin cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Uyuşturucu kullanmak ve ve 2 yaralama olayından emniyette kaydı bulunan Hasan Belli'yi bulmak için polisin çalışması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!