Evlenmek için Ankara'nın yolunu tuttu

Güncelleme Tarihi:

Evlenmek için Ankaranın yolunu tuttu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2013 01:38

İzmir’den 19 gün önce evlenmesine yardımcı olunması amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteğiyle yürüyerek Ankara’ya gitmek üzere yola çıkan 39 yaşındaki Natıf Erdoğmuş, bu akşam Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne ulaştı.

Haberin Devamı

Manisa’da oturan Natıf Erdoğmuş, evlenme konusunda ailesinden yeterli desteği göremediği gerekçesiyle, kendisine yardımcı olabileceği düşüncesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşebilmek için 3 Eylül’den Ankara’ya gitmek üzere izmir’den yürüyüş başlattı. Dün akşam Bursa’nın inegöl İlçesi’ne ulaşan Erdoğmuş’un elinde tuttuğu ’Bekarlık canıma tak etti, yeter artık evlenmek istiyorum’ yazılı pankart ve üzerine giydiği İngilizce yazılı ’I want to Marry My name Natıf Erdoğmuş’ (evlenmek istiyorum, benim adım Natıf Erdoğmuş) t-şirt’ü ile İnegöllülerin ilgi odağı oldu.

Geceyi İnegöl’de geçirdikten sonra yarın (Pazartesi) sabah Ankara’ya gitmek üzere yoluna devam edeceğini belirten Erdoğmuş, "4 Ekim’e kadar Ankara’ya gitmeyi planlıyorum. Sayın başbakanımıza sesimi duyurmak için 4 Ekim’de Ankara’da olacağım" dedi. Hayatına giren kadınların kendisini dolandırdığını iddia eden Erdoğmuş, "20 yıl içerisinde hayatıma 6 kadın girdi. Toplam 60 bin lira dolandırıldım. Üzerimdeki yazıların İngilizce olmasının nedeni, insanlara karşı yanlış anlaşılmamak içindi. Başbakandan destek alamazsam, bir işte ömür boyu çalışacağım. Yaşlandıktan sonra huzurevinde hayatımı tamamlamak istiyorum" diye konuştu. Evlenmek için televizyonlarda izdivaç programlarına da katıldığını anlatan Erdoğmuş, "Nasip değilmiş" dedi. Erdoğmuş, yola çıkarken yanında bin 500 lira olduğunu ve parası bittiğinde gittiği her yerde kendisine yardımcı olunduğunu da söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!