Evlendik diye 'şaka' yapmışlar

Güncelleme Tarihi:

Evlendik diye şaka yapmışlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2008 10:27

ABD'li ünlü film yıldızı Eddie Murphy'nin, 2 hafta önce evlendiği film yapımcısı eşi Tracey Edmund'dan ayrıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

People magazin dergisinin haberinde, 1 Ocakta, Fransız Polenzyası'na  ait, Bora Bora adlı özel bir adada evlenen çiftin, evliliklerini ABD'de  yasal hale getirmek için bu ülkede yapmaları gereken töreni yapmamaya  karar verdikleri duyuruldu.

Dergi, yazılı açıklamada bulunan 46  yaşındaki Murphy ile 40 yaşındaki Edmonds'un, evliliklerini ABD'de yasal  hale getirmeyeceklerini ve arkadaş kalmak istediklerini ifade  ettiklerini yazdı.

Evlendik diye şaka yapmışlar

Dergide, çiftin yaptıkları ortak yazılı açıklamada  “daha fazla düşündükten ve konuyu tartıştıktan sonra, söz konusu yasal  töreni, ilişkimizi daha fazla tanımlamaya gerek olmadığı için yapmamak  konusunda ortak karara vardık. Bora Bora'daki son sembolik birliğimiz,  birbirimize karşı manevi seviyede duyduğumuz derin aşk, arkadaşlık ve  saygıyı temsil etmekle beraber, arkadaş olarak kalmaya karar verdik”   ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Murphy, 13 yıl evli kaldığı ve 5 çocuk sahibi olduğu eşi Nicole'den 2006  yılında boşanmasının ardından Spice Girls grubundan Melanie Brown'dan  bir kız çocuğu sahibi olmuş, ancak doğumdan 4 ay sonra bebeğin babasının  kendisi olduğunu resmen kabul etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!