Evinin kapısında öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Evinin kapısında öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 15:35

NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'nde 60 yaşındaki Harun Ünlüsoy, evine girmek üzereyken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı, Darboğaz Beldesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrıldıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan işçi emeklisi 4 çocuk babası Harun Ünlüsoy, gece arkadaşlarıyla kahvede oyun oynayıp, daha sonra da içki içtikten sonra evine doğru yola çıktı. Ünlüsoy, evinin kapısını açmaya çalışırken, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Sabah, yalnız yaşayan amcasını kahvaltıya çağırmak için evine giden Resul Ünlüsoy, Harun Ünlüsoy'’u kapının önünde ölü halde buldu. Bunun üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. İnceleme yapan jandarma ekipleri, Ünlüsoy’un başından tek kurşunla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Ünlüsoy'un cenazesi incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ünlüsoy, yapılan otopsinin ardından Darboğaz Beldesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

Öldürülen Harun Ünlüsoy'un yeğeni Resul Ünlüsoy, “Amcam arkadaşlarıyla içki içtikten sonra evine gitmiş. Gece silah sesi duyduk ama her zaman ateş ediliyor diye önemsemedik. Sabah kahvaltıya çağırmak için çıktığımda ölü halde buldum. Kanları gördüm ama içkili halde düşüp, başını vurduğunu düşündüm. Cinayet olduğunu öğrenince şoke oldum” dedi.

Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlı ya da zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!