Evinde öldü, 14 ay sonra cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Evinde öldü, 14 ay sonra cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2007 17:54

YALOVA’nın Çınarcık İlçesi'nde yalnız yaşadığı evinde ölen 82 yaşındaki Semiha Güvençer’in cesedi, 14 ay sonra kendisine bakmak için eve gelen 63 yaşındaki oğlu Emre Aydın Güvençer, tarafından yatağında bulundu.

Haberin Devamı

Taşliman Mahallesi’ndeki 4 katlı Paker Sitesi’nin birinci katında oturan kalp hastası Semiha Güvençer'in, İstanbul’da yaşayan ve oğlu Emre aydın Güvençer, en son geçen yıl mayıs ayında anesini görmeye geldi. O günden beri annesiyle bir daha görüşmeyen Emre Aydın Güvençer, bugün Çınarcık’a geldi. Kilitli olan kapıyı çilingire açtıran iki çocuk babası Güvençer, yatak odasında annesinin kısmen çürümüş cesediyle karşılaştı.

Güvençer’in haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, kalp krizi sonucu öldüğü sanılan kadının cesedini otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Her gün düzenli olarak gazete aldığı belirtilen Semiha Güvençer’in odasında son olarak 17 Mayıs 2006 tarihli gazete bulundu. Yatak odasının binanın bahçeye bakan cephesinde olduğu ve güneş almadığı için de çevreye koku yayılmadığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Uzun süredir annesinden haber alamadığını söyleyen Güvençer, “Ev telefonu cevap vermeyince annemi komşularda veya akrabalara ziyarete gititğini sanıyordum. Son günlerde şüphelendim. Eve gelince cesediyle karşılaştım” diye konuştu.

Yaşlı kadının komşuları ise, evden hiç koku gelmediği için şüphelenmediklerini, ortalarda görünmeyen Güvençer’in İstanbul’daki oğlunun yanına gitmiş olabileceğini düşündüklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!