Evi yanan kişi itfaiye erini darp etti

Güncelleme Tarihi:

Evi yanan kişi itfaiye erini darp etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 11:40

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde çıkan yangında, bir ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahibi, geç geldikleri gerekçesiyle bir itfaiye erini darp etti.

Ferhat Kalfa Sokak Aralığı'nda Ayhan Üreden'e ait evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına müdahale eden Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, evde bulunan 2 mutfak tüpünü patlamadan dışarıya çıkardı.

Ancak, itfaiye ekiplerinin geç geldiğini iddia eden ev sahibi Üreden, bir itfaiye erini darp etti. Sinir krizleri geçiren Üreden, komşuları tarafından yatıştırıldı.

İtfaiye ekiplerinin yangına geç müdahale ettiğini iddia eden Üreden, “Telefon ettikten çok sonra geldiler. Televizyon seyrediyorduk, ev birden alev aldı. Eşim yangını fark edip haber vermese biz de yanacaktık” dedi.

Darp edilen itfaiye eri ise “İhbar edilir edilmez çıkış yaptık, biz vatandaşın canını ve malını kurtarıyoruz. Yaşadığım bu olay normal bir olay, her zaman karşılaşıyoruz” diye konuştu.

Çorlu İtfaiyesi ekiplerinin 3 itfaiye aracı ile müdahale ettiği yangında, ekipler dar sokaklar nedeniyle zaman zaman zorlandı.

İtfaiye ekiplerince yangının kontrol altına alınmasından sonra incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gelen Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel'e de tepki gösteren Üreden, polis görevlileri ve vatandaşlarca sakinleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!