Evden kaçan oğlundan 15 yıldır haber alamıyor

Güncelleme Tarihi:

Evden kaçan oğlundan 15 yıldır haber alamıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2009 12:03

ELAZIĞ’da, aile içindeki huzursuzluk nedeniyle öğrenciyken evden kaçan Erdal Emül'den 15 yıldır haber alınamıyor. Anne Güllü Emül, yıllardır evlat hasretiyle yaşadığını belirterek, “Yaşadığını bilsem, bir kez sesini duysam yeter” yeter.

Haberin Devamı

İzzetpaşa Mahallesi Mimar Farkuk Caddesi'nde oturan Emül Ailesi, 15 yıldır evlat hasretiyle yanıyor. Anne Güllü Emül, evde yaşanan huzursuzluklar nedeniyle oğlunun evden kaçtığını belirterek, “İlk yıllar eve sessiz telefonlar geliyordu. Ancak, artık o telefonlar da kesildi. 15 yıldır oğlum yok. 1993 yılından beri çok aradım, çok çaba gösterdim. Hiç bir şey bulamadım. Küçük kardeşi o gittikten sonra içine kapandı. Ben hastalıklara yakalandım” diye konuştu.

Gözü yaşlı anne Güllü Emül, oğlu Erdal’ın dersleri kötü diye babası tarafından dövüldüğünü belirterek, “Erdal, sığındığı okulun kazan dairesinde polise yakalanınca bombacı sanılarak bir dayak da polisten yedi. Polisler alıp eve getirdiler yüzü gözü şişmişti. Bu olaydan sonra evden kaçtı ama telefon açıyordu, yalvarıyordum eve dönmesi için geldi. Ama evdeki huzursuzluk bitmediği için bir daha gitti. Gidiş o gidiş, 15 yıldır kendisinden haber alamıyoruz” dedi. Oğlunun hasretine dayanamayan anne Güllü Emül, kendisinde çeşitli hastalıkların başgösterdiğini, depresyona girdiğini söyledi. Halen oğlundan bir iz bulma ümidiyle yaşadığını belirten anne Güllü Emül, “Parkta sahipsiz biri var dediklerinde hemen aklıma oğlum geliyor. Bütün haber kanallarını izliyorum, bazen içimden diyorum hırsızlık yapsaydı tutuklansaydı gidip hapiste görseydim. Bir anne ister mi çocuğunun hırsız olmasını, ben bazen istiyorum. Yaşadığını bileyim, gelmiyorsa da en azında bir arasın sesini duyayım yeter” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!