Eva bile kurtaramadı

Güncelleme Tarihi:

Eva bile kurtaramadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2007 10:56

Hollywood'un seksi yıldızı Eva Mendes'in cesur pozları bile ünlü magazin dergisini yayın hayatına son vermekten kurtaramadı. <1+>Foto-galeri/ Kelebek

Haberin Devamı

EVA MENDES'İN ÇOK ÖZEL POZLARI İÇİN TIKLAYIN

ABD'nin popüler kültür dergilerinden Jane Magazine, yayın hayatına son veriyor. Nedeni ise tirajının giderek düşmesi. Dergi, okurları için çok özel bir veda sayısı hazırladı. Hollywood'un Latin kökenli oyuncusu Eva Mendes'i kapağına taşıyan dergi, iç sayfalarında da yıldızın cüretkar pozlarına yer verdi.

Derginin kapanacak olmasına üzülen bir çok okur "Dergi ekibi keşke daha önce böyle bir uygulama yapsaydı. Belki şimdi yayın hayatına son vermek zorunda kalmazdı" dedi.

Mendes dergi içi yapılar röportajda da çarpıcı sözler söyledi. "Güzel bir vücuda sahip olduğum içi minnettarım" diyen Mendes formda kalmak zorunda olmanın Hollywood yıldızları üzerinde psikolojik baskı yarattığını da sözlerine ekledi. Mendes "Bir kez kırmızı halıya çıktığınız zaman artık bütün gözler sizin üzerinizde oluyor. Her zaman formda kalmak zorunda hissediyorsunuz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!