Ev sahibi kiracısını uyardı! Sonrası korkunç...

Güncelleme Tarihi:

Ev sahibi kiracısını uyardı Sonrası korkunç...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2018 07:18

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, gürültü nedeniyle kiracısıyla tartışan ev sahibi cinayete kurban gitti. Tartışmanın ardından pompalı tüfeğiyle ev sahibinin evini basan Hasan S. ev sahibi Hanım İzollu'yu eşi Bülent İzollu'yu ve küçük kızı Gülüşah İzollu'yu vurdu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Hanım İzollu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Olay, Barbaros Mahallesi 676 Sokak'ta meydana geldi. Ev sahibi Bülent İzollu, iddiaya göre kiracısı Hasan S. ile gürültü nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan S., pompalı av tüfeğiyle ev sahibi ve ailesine ateş açtı.

ATEŞ AÇTI, SONRA KAÇTI

Hasan S.'nin ateşlediği tüfekten çıkan saçmalar Bülent İzollu, eşi Hanım İzollu ve kızları Gülüşah İzollu'ya isabet etti. Saldırının ardından Hasan S., olay yerinden kaçarken, yaralılar ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Çok kan kaybettiği belirtilen Hanım İzollu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bülent İzollu'nun tedavisine devam edildiği, kızı Gülüşah'ın ise ayakta tedavi olduğu öğrenildi.

TÜFEKLE BİRLİKTE YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan şüpheli Hasan S.'yi av tüfeğiyle birlikte yakalayan polis, soruşturmaya devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!