Eti Maden 198 personel alımı yapıyor! İŞKUR başvuruları ne zaman bitiyor?

Güncelleme Tarihi:

Eti Maden 198 personel alımı yapıyor İŞKUR başvuruları ne zaman bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2018 18:22

Bor mineralleri ve türevlerini üreten, kamuya ait madencilik ve kimya şirketi olan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, çeşitli bölge müdürlüklerinde istihdam etmek üzere 198 personel alımı yapacak. En az lise seviyesinde Torna Tesviye, Makine Teknolojisi, Elektrik ve birçok bölümde yapılacak olan personel alımının son başvuru tarihi belli oldu. Peki, Eti Maden personel alımı son başvuru ne zaman?

Haberin Devamı

Eti Maden İşletmeleri'nin Bandırma, Seyitgazi, Bigadiç, Emet ve M.Kemalpaşa müdürlüklerine toplamda 198 personel alımı yapılacak. Proses işçisi pozisyonlarında yapılacak olan alımlara başvuru yapabilmek için bazı şartları taşımak gerekiyor. Öte yandan, söz konusu ilanın son başvuru tarihi 01.01.2019 olarak belirlendi. İşte, Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanın detayları...

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 60, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 48, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 26, Kestelek Açık İşletme Konsantratör Birimine (M.Kemalpaşa/ BURSA) 4 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 60 olmak üzere toplam 198 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Haberin Devamı

Aşağıdaki tabloda belirtilen 198 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 24.12.2018 tarih ve 30006 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 28.12.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 198 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 28.12.2018 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!