Eşme'de alkollü sürücü dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Eşmede alkollü sürücü dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 18:16

UŞAK'ın Eşme İlçesi'nde, alkol aldıktan sonra direksiyona geçen sürücünün kullandığı otomobil, hemzemin geçitte aşırı hız nedeniyle içinde pazarcıların uyuduğu park halindeki 3 araca çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, Eşme Tren İstasyonu'ndaki hemzemin geçitte bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nden Uşak yönüne giden Şevket Kaya (30) yönetimindeki 64 KN 559 plakalı otomobil, Eşme Tren İstasyonu'ndaki hemzemin geçitte, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarında park halindeki 2 otomobil ile minibüse çarptı. Kazada Çarşamba günleri kurulan pazar için geceden ilçeye gelerek park halindeki araçlarında uyuyan pazarcılardan Necdet İlhan (48) yaşamını yitirirken, Kadir İlhan (51) ve Memiş Öztürk (52) ile otomobil sürücüsü Şevket Kaya yaralandı. Yapılan kontrolde Şevket Kaya'nın 1.4 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Yaralılardan Öztürk Eşme Devlet Hastanesi, Kaya ve İlhan ise Uşak Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!