Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 11:41

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları merakla 36.bölüm fragmanını merak ediyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar herkeste şok etkisi yarattı. Fikret ve Tipi arasında şaşırtan bir gelişme yaşanacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta yaşananlar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.son bölümde Fikret ve Tipi arasındaki düşmanlık artarak devam ediyordu ki, araya büyük aşk girdi. Dizinin son bölümünde Hızır, Ünal'ın kurduğu oyunları ortaya çıkarmak için somut isim ararken karşılarına Fikret çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölümde oldukça heyecanlı sahneler yerini alırken, duygusal anlarda dizinin son bölümüne damga vurdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. bölümde başka neler yaşandı?

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölümde; Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen'le, Teyzekızı Hatice'nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.

Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır. Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.

33. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Arkasından çevrilen oyunlara Hızır Çakırbeyli'nin tahammülü kalmamıştır. Büyük bir hesabı kapatma vakti gelmiş de geçiyordur. Masadaki ellerin bu kez Ünal Kaplan'ın infazına kalkması gerekmektedir. Bunu sağlamak için kollarını sıvayan Çakırbeyli'nin kafasındaki en büyük soru işareti ise Özer'in hangi tarafta yer alacağıdır. Diğer yandan Ünal Kaplan'la yeni uzlaşmış olan devletin, bu karara vereceği tepki de oldukça büyük önem taşır. Nazlı'nın elinde bebeğiyle tüm ailenin bir arada olduğu anda çıkagelmesi, işleri iyice karıştırır. Kendi ve çocuğunun akıbetini herkesin içinde öğrenmek isteyen Nazlı'ya en büyük tepki ise hiç beklemediği yerden gelecektir...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ GENEL HİKAYESİ

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu Hızır Çakırbeyli büyük bir mafya babasıdır. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği birşey vardır abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır.

Devlet Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister. Ünal Kaplan Hızır'dan şüphelenince masadakileri kışkırtıp Hızır'a istihbaratçı Nevzar Çankırılı'yı öldürtmek ister ancak Hızır bu cinayeti işlemez, Nevzati saklar Ünal da Hızır'ın güçlenmesinden korktuğu için Hızır'ı hapse attır. Hızır ordan çıkar çıkmaz masadakileri kendi tarafına çeker. 10. Bölümde Alparslan Ünal'ın kızını çatışmadan kurtardığı için Ünal Hızır'ı masanin lideri yapar. 20. bölümde Ünal'ın kızının ölümünün ardından Ünal yerini Hızır'ın yeğeni Alparslan'a bırakır. Ancak artık Ünal Kaplan'ı kimse durduramayacaktır...

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında mı

Hızır Çakırbeyli

45 yaşında… 20 yıldır evli, iki çocuk babası… Annesi ona Hızır diye hitab ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor… Çakır’ın hayatını değiştiren olay ağabeyi ömerin hasımları tarafından öldürülmesi… Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağbisinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor… Mükemmelci bir adam değil ama öyle görünüyor… Kontrolünü kaybeder mi? Nadiren. İşle ilgili kontrolünü kaybettiğinde yıkıcı bir adama dönüşmekte… Özel hayatıyla ilgili kontrolünü kaybettiği tek an ise Nazlı’yı gördüğü an… Sevdalanmayı biliyordu… Daha önce iki kez sevdalanmıştı… İkincisi karısı Meryem… Ama Nazlı’nın ona yaşattığı his kalp ağrısından beter idi… Yanlış olduğunu biliyordu, bunun sonunda mutluluk olmadığını hem Nazlı’yı hem Meryem’i kaybedeceğini biliyordu ama kendisini kontrol edemiyordu… Nazlı’yı bir yıl uğraşıp kendisine aşık etti… Ve sonrası daha beter oldu… Şimdi belki daha da çok sevdalı Nazlı’ya… Onun da kendisine çocuklar vermesini istiyor… Yeraltı dünyasında Hızır’ın düştüğü sevda halleri bir zaaf olarak görülür… İnsanı zaafları hedef haline getirir. Hızır bunu bilmez mi? Bal gibi biliyor… Bazıları diyor ki Hızır hep insanların basmakalıp düşüncelerini altüst ettiği için bugünlere geldi. Bu durumu da lehine çevirir, hasımları ona saldırdığında hepsini alteder… Başkaları da diyor ki sevdaya düşen eşkıya pusuya düşen eşkıyadan beter vaziyettedir, muhakkak kaybedecektir… Canını kurtarsa bile geleceğini yitirecektir… Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bi taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında mı

İlyas Çakırbeyli

30 yaşında... Abisi gibi silah kullanma konusunda beceriklidir. Bu sebeple masada abisinin varisidir. Çok atak ve serttir, sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmez. Esra'yı sevmektedir. En büyük düşmanı Mahmut'tur. Abisinin Ünal tarafından hapse attırılması sonrası masada abisinin vekili olarak bulunmuştur. Hızır'ın uyarısını dikkate alarak kendisine tuzak kurduğundan şüphelendiği Kemal ve Murat'ı öldürmüştür. Devlet'in Babalar Operasyonuyla Selim, Tipi, Ahmet ve Refik gibi masa 'üyelerini içeri alması sonrası Mahmut güçlenmesinden korktuğu İlyas'ı tahrik etmiş, bunun karşılığında öfkesine hakim olamayan İlyas Mahmut'u ağır yaralamıştır. Babaların hapishaneden çıkıp kurduğu mahkemede Şahin Ağa tarafından silahsız gezmesi kararlaştırılmıştır. 7. bölümde Mahmut tarafından sniper tüfeğiyle uzaktan vurulur ve komaya girer. Ancak daha sonra ayağa kalkmış ve Selim tarafından silahı geri verilmiştir. Selim'in isteği üzerine masada Selim'in yerine toplantılara katılır.

Fahri

Haberin Devamı

İstihbarat tarafından Hızır Çakırbeyli'nin yanına yerleştirilmiştir. Etrafındakiler tarafından psikopat diye tarif edilen fakat yanındakilere son derece sadık, kendi canını tehlikeye atacak kadar vefalı, bir o kadar da görev adamı. Bir süre hapiste yatmış iyi bir gözlemci. Bu gözlemleri sonucu iyinin kötünün farkına varabilen, insanlara buna göre tavır takınan ve tavrını gözlemeyen, sözünü esirgemeyen biri. Hapiste Hızır Çakırbeyli'nin hayatını kurtarmıştır ve ilerde onun en önemli adamlarından biri olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında mı

Enişte

41 yaşında... Asıl ismi Temel'dir. O da Karadenizli'dir. Sık sık açlıktan kan şekeri düşmektedir. Hızır Çakırbeyli'nin kuzen Hatice'nin kocasıdır. Bu akrabalık onu yeraltı dünyasına sokmuş ve Hızır'ın ekibinde 3. adam olmasını sağlamıştır. Onunda Servet kadar olmasa da ağzında bakla ıslanmaz. Sinirine hakim olamamasına karşın tam bir psikopattır. Hızır'ı Temel ismindeki biri dolandırdığı için gerçek ismi telaffuz edilmez. Herkes ona enişte der. Hızır'ın ekibindedir. Meryem'in emriyle Dursun'un kafasına sıkıp gömmüştür. At yarışı oynamayı çok sever ve bu sebeple Hızır tarafından sürekli eleştirilmektedir. Merve ve Can arından 2 çocuğu vardır. Ayrıca karısı Hatice hamiledir. Damarına basılınca yapamayacağı şey yoktur. İlyas'ın vurulmasından sonra intikam almak için Cemal'in adamlarının bulunduğu kahveyi patlatmıştır. Karısı Hatice'yi çok sevmektedir. Hatice ona küserse Hatice'ye at veya ev alarak onunla barışır. Masaya alınmayan Bekir ismindeki biri Enişte ve İlyas'ın mekanına gelip ahkam kesip Enişte'nin karısı Hatice'ye ağır bir söz söylemiş, öfkesine hakim olamayan Enişte hattanede Bekir'in kafasına sıktıktan sonra onu yakmıştır. Hızır'ın kardeşi İlyas'a en yakın kişidir. Hızır'ın sol koludur.

BAKMADAN GEÇME!