Eskişehir'de Bahar operasyonu: 17 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde Bahar operasyonu: 17 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2006 16:32

Eskişehir'de uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen ”Bahar” adlı 2 operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 5 kilo 325 gram esrar, 135 kök kenevir ve 54 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sokaklarda uyuşturucu madde satan, taşıyan, bulunduran ve içen kişilere yönelik istihbarat çalışmaları kapsamında geniş çaplı operasyon başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının izniyle şüpheli 17 kişinin evleri, iş yerleri, otomobilleri ve üzerlerinde arama yaptı.

Aramalarda 5 kilogram 325 gram esrar, 135 kök kenevir bitkisi ve 54 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Operasyonlarda H.Y, F.Ç, S.K, A.S.G, A.G, S.K, H.E.E, E.K, M.E, R.B, S.Ü, B.S, S.Y, G.D, M.O, E.Ü. ve A.Ü. gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdür Vekili Harun İpek, düzenlediği basın toplantısında, sokakta uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları iddia edilen kişilere, bu operasyonla büyük bir darbe vurduklarını söyledi.
İki üniversitenin bulunduğu Eskişehir'de öğrencilere uyuşturucu madde satmaya çalışanlara göz açtırmayacaklarını ifade eden İpek, uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonların aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!