Eski sevgiliyi takıntı yapmış

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgiliyi takıntı yapmış
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 00:00

Bodrum’da öldürülen peyzaj mimarı Hülya Yolcubal’ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Cihan Oskay’ın evindeki aramada, Yolcubal’a ait özel eşyalar ve fotoğraflar bulundu.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki evinin önünde perşembe gecesi öldürülen peyzaj mimarı Hülya Yolcubal’ın (36) cinayet şüphelisi olarak İstanbul’da gözaltına alınan işadamı, spor yazarı-eleştirmen Cihan Oskay (57) Bodrum’a getirildi. Susma hakkını kullanan Oskay, sağlık kontrolünün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Hülya Yolcubal’la bir süre ilişki yaşayan Oskay’ın İstanbul’da kullandığı iki evde yapılan aramada, yazmaya hazırlandığı ve temmuz ayında piyasa sürmeyi planladığı Yeşillikler Üstünde Aşk-2 adlı kitabın notları, Yolcubal’a ait iç çamaşırları, genç kadının uyurken çekilmiş çıplak fotoğrafları bulundu.

Kitap notlarında, ilk kitapta olduğu gibi fantezilerin yer aldığı, sayfa aralarında pornografik karikatürlerin bulunduğu belirtildi. Cinayette kullanılan tabancanın henüz bulunamadığı bildirildi. Yolcubal dün memleketi Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde ikindi namazının ardından Ulaşlı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Yolcubal’ın babası Nejat, annesi Necla, kızkardeşi Reyhan Yolcubal ile Türkiye Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Oğuz Yılmaz’ın yanı sıra arkadaşları katıldı. Anne Necla Yolcubal, kızının her zaman çevre için yaşadığını belirterek “O ülkesi ve halkı için çalıştı” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!