Eski sevgiliye kafede 3 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgiliye kafede 3 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 16:46

ESKİŞEHİR'de, 34 yaşındaki Serkan Güney, kendisini terk eden 1 çocuk annesi eski sevgilisi 28 yaşındaki Özlem Torlak'ı kafeterya içinde tabancayla 3 el ateş ederek yaraladı. Eşinden boşandığı belirtilen Özlem Torlak hastaneye kaldırılırken, Serkan Güney ise polise teslim oldu.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Hoşnudiye Mahallesi Nayman Sokak'taki Yol Cafe adlı işyerinde meydana geldi. Serkan Güney, bir süre önce kendisini terk eden Özlem Torlak'la, daha önce kendisinin işlettiği kafeteryada buluştu. Serkan Güney, ısrarla tekrar biraraya gelmek istediğini söylese de genç kadın bunu kabul etmedi. Çıkan tartışma karşılıklı hakaretlerle büyüdü. Sinirlenen Serkan Güney, belinden çıkarttığı ruhsatsız tabancayla kafeterya içinde Özlem Torlak'a art arda 3 el ateş etti. 1'i göğsüne, 2'si koluna isabet eden 3 kurşunla yaralanan Özlem Torlak, kafeteryada bulunan müşteriler tarafından bir taksiyle Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özlem Torlak Acil Servis'te yapılan ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı.

Olaydan sonra tabancayı şakağına dayayarak intihara kalkışan Serkan Güney'i, kafeterya sahipleri ikna ederek vazgeçirdi. Kafeterya sahiplerinin elinden tabancasını aldığı Serkan Güney, olay yerinden ayrıldı. Serkan Güney, bir süre sonra da polis merkezine giderek teslim oldu.

Güney'in olayın meydana geldiği kafeterya ile birlikte 2 ayrı kafeterya işlettiği, ancak bunları bir süre önce devrettiği, son zamanlarda maddi sıkıntı çektiği belirtildi. Özlem Torlak'ın ise bir kız çocuğunun olduğunu ve yıllar önce eşinden boşandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Özlem Torlak'ın hastanede tedavaisinin sürdüğünü, gözaltına alınan Serkan Güney'in sorgulamasının tamamlanmasından sonra Adliye'ye sevk edileceğini bildirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!