Eski sevgililerin para anlaşmazlığı kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgililerin para anlaşmazlığı kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 18:22

İZMİR'de 43 yaşındaki Remzi Aktaş, Adliye Sarayı arkasında 3 yıldan bu yana birlikte olduğu ve kendisine olan borcunu ödemeyip, yakınlarınca kendisini tehdit ettirdiği gerekçesiyle tartıştığı, 42 yaşındaki Hülya Gündoğdu'yu tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Adliye Sarayı arkasındaki Ozan Abay Caddesi'nde meydana geldi. Fırıncılık yapan Remzi Akbaş, 3 yıldan bu yana birlikte olduğu vergi dairesinde memur Hülya Gündoğdu ile adliye arkasında buluştu. Remzi Aktaş, aralarında yaşanan tartışma sonunda Gündoğdu'yu ruhsatsız tabancasıyla göğsünden vurarak ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçmaya çalışan Remzi Aktaş, Başsavcı Emin Özler'in koruma polisi Cumali Okumuş ve Trafik polisi Eyüp Aravacıklı tarafından etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. Zanlının yakalanması ardından kanlar içinde yerde yatan Hülya Gündoğdu, olay yerindeki ilk müdahale ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Gündoğdu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

3 YIL BİRLİKTE OLMUŞLAR

Adliye içerisindeki polis karakoluna götürülen zanlı Remzi Aktaş, ifadesinde Hülya Gündoğdu'yu kendisine olan borçlarını ödemediği ve tehdit ettiği için vurduğunu söyledi. Remzi Aktaş, 3 yıl birlikte olduğu Gündoğdu'ya ilk seferinde 6 bin, ikinci seferinde 4 bin YTL borç verdiğini, ödemelerde aksama olması üzerine borcunu istediğini, bu arada ayrılık kararı aldıklarını, bunun üzerine Gündoğdu'nun da para istememesi için yakını olan Ali Çiçek'i evine gönderdiğini ve kendisini tartaklatıp, tüm eşyalarını kırdırıp tehdit ettirdiğini ileri sürdü. Remzi Aktaş ayrıca, Gündoğdu'nun olaydan sonra tutuklanan Ali Çiçek'in serbest kalması için şikayetinden vazgeçmesini istediğini ve parayı vereceğini söyleyerek kendisini adliyeye çağırdığını, buluştuktan sonra yaşadıkları tartışmada sevgilisini vurduğunu söylediği bildirildi. Remzi Aktaş ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!