Eski eşini rehin aldı

Güncelleme Tarihi:

Eski eşini rehin aldı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 00:00

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde, Yılmaz K.T. adlı bir kişi elindeki tabancayla işyerini bastığı boşandığı eski eşini rehin aldı. İş yerinde 2 saat boyunca polisin ikna etmeye çalıştığı saldırgan, rehineyi ticari bir taksiyle kaçırmaya çalıştı. Polisin yakın takibi altında işyerinden ayrılan saldırgan kendisini ikna etmeye çalışan bir polisi de bıçakla yaraladı. Gerilim dolu anlarda bir anda kendisini dışarı atan rehine eski eş yara almadan kurtuldu.

Haberin Devamı

Dün saat 17.30 sıralarında, bir işyerine giden silahlı bir kişi, işyeri sahibi Y.B'yi rehin aldı. İşyerindeki Ercan A.’yı sırtından hafif yaralayan kişinin Y.B'nin boşandığı eşi olduğu öğrenildi. Öfkeli kişinin eylemi devam ederken, çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi.

KARE KARE ÅžAÅžIRTAN REHÄ°N ALMA EYLEMÄ° / FOTOGALERÄ°

TAKSÄ°YE BÄ°NDÄ°RDÄ°, EYLEMÄ°NE DEVAM EDÄ°YORÂ

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde, adı henüz öğrenilemeyen kişi, işyerine gidip tabancayla rehin aldığı boşandığı eşi Y.B.’yi taksiye bindirerek Aliağa İlçesi’ne doğru hareket etti. Silahli kişi, yaklaşık bir saat boyunca Y.B.’yi sahibi olduğu spot mağazasında rehin tuttu. Bu sırada polis ekipleri, spot mağazasına çıkan yolları trafiğe kapatırken, özel harekat ekipleri olay yerine gitti. Bir ara başına tabanca dayadığı Y.B. ile dışarı çıkan silahlı kişi, işyerinin önündeki taksiye bindi.

Haberin Devamı

Ä°ZMÄ°R'DE REHÄ°NE DEHÅžETÄ° / WEB TV

Çevresindekileri de tabancayla tehdit eden saldırgan, kendi kullandığı ve yanında tuttuğu eşinin başını kucağına doğru bastırarak ikamet ettiği Aliağa İlçesine doğru yola çıktı. Polis ekipleri de, gasp edilen otomobili yakın takibe aldı. Taksinin sahibi polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

KADIN KURTARILDIÂ

Boşandığı eşi Y.B.’yi rehin alıp İzmir’den Aliağa’ya götüren Yılmaz K.T., saat 20.45’de polis tarafından etkisiz hale getirildi. T.’nin kendisini ikna etmeye çalışan polis müdürünü bacağından bıçakladığı, kadının da kendisini bu sırada dışarıya attığı öğrenildi. Yılmaz K.T., polis tarafından etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!