Eski Başkan içki masasında dehşet saçtı

Güncelleme Tarihi:

Eski Başkan içki masasında dehşet saçtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2007 12:29

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Tokmacık Beldesi'nin eski Anavatanlı Belediye Başkanı 62 yaşındaki İshak Topak, içki masasında tartıştığı arkadaşı 47 yaşındaki Halil Yıldırım'a kurşun yağdırdı. Arkadaşını öldüren eski başkan, polisi arayıp teslim oldu.

Haberin Devamı

Olay, önceki gece saat 23.00 sıralarında Yalvaç'ın Tokmacık Beldesi'ne bağlı Yağcılar Köyü yakınlarında meydana geldi. Eymir Mevkii'nde 5 arkadaşı ile birlikte alkol alıp sohbet eden Tokmacık Beldesi eski Belediye Başkanı İshak Topak, Halil Yıldırım ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Belindeki tabancayı çıkaran eski başkan, Yıldırım'a 8 el ateş etti. Kurşunlardan 4'ü Halil Yıldırım'ın başına isabet etti. Evli ve 3 çocuk babası Yıldırım olay yerinde hayatını kaybederken, yanlarında bulunan arkadaşları da korkudan kaçıştı. Topak ise büyük bir soğukkanlılıkla polisi arayıp işlediği cinayeti anlattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler, Topak'ı gözaltına aldı. Eski başkan, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

İshak Topak'ın 1999- 2004 yılları arasında Tokmacık Beldesi Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!