Eşini ve oğlunu bıçaklayıp intihar etmek istedi

Güncelleme Tarihi:

Eşini ve oğlunu bıçaklayıp intihar etmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 13:24

Eskişehir’de cinnet getiren Yaşar A., eşi ve 2 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürmeye çalıştıktan sonra intihara teşebbüs etti. 3 yaralı tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Kurtuluş Mahallesi'nde sabaha karşı saat 04.00’de meydana gelen olayda, inşaat işçisi 2 çocuk babası Yaşar A.(58), cinnet geçirerek önce 39 yaşındaki eşi Gülcan A.’yı, daha sonra da 2 yaşındaki oğlu Y.A.’yı ekmek bıçağı bıçaklayarak öldürmek istedi.

Apartmandaki gürültüler üzerine komşuların 155’i arayarak haber vermesi üzerine olay yerine polisler geldi. Yaşar A.’nın kapıyı açmaması üzerine polisler kapıyı kırarak içeriye girdiler. Eşini ve oğlunu çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayarak öldürmek isteyen Yaşar A. polisleri karşısında görünce elindeki ekmek bıçağını vücuduna saplayarak intihar etmek istedi. Olay yerine çağırılan 112 yetkilileri Gülcan A. ile Y.A. da hayati belirtilerinin bulunması üzerine ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdılar. Hastanede ameliyata alınan Gülcan A. ile oğlu Y.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Eşi ve oğlunu öldürmek isteyen baba Yaşar A. da ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen Yaşar A.’nın 3 yıl önce bir rahatsızlık sonucu 17 yaşındaki oğlu Emre’yi kaybettikten sonra psikolojisinin bozulduğu ancak tedavi görmek istemediği öğrenildi. Olay sırasında Yusuf A.’nın 19 yaşındaki kızı İ.A.’nın evde olmadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!