Eşini dövdü, ‘Affet’ diyerek çatıya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Eşini dövdü, ‘Affet’ diyerek çatıya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2010 15:43

ESKİŞEHİR’de 30 yaşındaki Mehmet Baştürk, dövdüğü eşi 25 yaşındaki Mediha Baştürk’ün kadın sığınma evine gitmesi üzerine 5 katlı apartmanın çatısına çıktı.

Mehmet Baştürk, polislerin kucağında 2.5 yaşındaki kızı Esra ile birlikte olay yerine getirdiği eşine “Beni affet” dedi. Eşinin “Affettim” demesi üzerine Mehmet Baştürk çatıdan indi.

Evli bir çocuk babası Mehmet Baştürk, dün evde tartıştığı eşi Mediha Baştürk’ü dövdü. Komşularının şikayeti üzerine olay yerine gelen polisler Baştürk’ü gözaltına aldı. Olayda sağ gözü moraran Mediha Baştürk de kendi isteği ile kızı Esra’yla birlikte kadın sığınma evine götürüldü.

Polis Merkezi’nde ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakılan Mehmet Baştürk, bugün saat 10.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Coşkuner Sokak’taki 5 katlı bir apartmanın çatısına çıktı. Baştürk’ü çatıda görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri apartmanın önüne şişme branda koydu. Mehmet Baştürk, çatıya çıkıp kendisine ikna etmek isteyen polislere, “Eşim ve çocuğum buraya gelmezse kendimi aşağıya atarım” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren çabaların ardından polisler Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden gerekli izni alıp kadın sığınma evinde bulunan Mediha Baştürk ile 2.5 yaşındaki kızları Esra Baştürk’ü olay yerine getirdi.

‘KÖPEK GİBİ SEVİYORUM SENİ’

Mehmet Baştürk polislerin çatıya kadar çıkardığı eşi Mediha Baştürk’e, “Ben seni affettim, sen de beni affet. Köpek gibi seviyorum. Köpek gibi sevmek böyle oluyor işte, insanı çatıya çıkartıyor. Seni çok seviyorum. Söz bir daha yapmayacağım” dedi. Mediha Baştürk’ün “Affettim" demesi üzerine Mehmet Baştürk bu kez “Kızımızın üzerine yemin et. Beni affettin mi? Eve dönecek misin?” dedi. Mediha Baştürk’ün “Yemin ederim seni afettim” demesi üzerine Mehmet Baştürk polislere teslim oldu ve aşağıya indirildi. Baştürk polisler tarafından hastaneye götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!