Eşim bile tacize uğradı gençleriniz çok eğitimsiz

Güncelleme Tarihi:

Eşim bile tacize uğradı gençleriniz çok eğitimsiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2007 00:00

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Alexande Tolsstopyatenko, fuhuş ve insan ticareti ile ilgili yerel yayın yapan İlkhaber Gazetesi’ne, "Eşim Elena Trabzon’da tacize uğradı" dedi.

Röportajda, şehir genelindeki ağırlıklı Rus kadınların fuhuş sektöründe çalışmalarına ilişkin görüşlerini anlatan Başkonsolos Tolsstopyatenko, cinsellik konusunda Türk gençlerinin iyi eğitilmediğini savunarak şöyle konuştu:

"Türkiye’de fahişelik ’Nataşa’ ismiyle özdeşleştirildi. Nataşa kelimesini sadece Ruslarla özdeşleştirmek doğru değil. Eşim bile Yomra İlçesi’nde denize girmek için gittiği plajda tacize uğradı. Buradaki gençler, hanımlarımıza kötü davranışlarda bulunmuş, sözlü taciz etmişler. Fakat daha sonra problem çözüldü, bizim hanım da bunu sorun yapmadı. Fuhuş konusunda en ciddi sorun eğitimden dolayı yaşanan sıkıntılar. Gençlerinizi de bu konuda iyi eğitemiyorsunuz. Sorun sadece bizim kadınlar değil. Fuhuş her ülkede var. Fuhuşla mücadele için iki ülke arasında fuhuş anlaşması yapılması gerekir. Örneğin 5 yıl içinde 60 bin Rus kadın, Türk erkekle evlendi. Hepsi çok mutlu ve huzurlu bir yaşamları var. Rus erkekler de Türk kadınlarla evleniyor."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!