Eşi terk edince kayınpederini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşi terk edince kayınpederini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 15:46

KONYA’nın Karapınar İlçesi’nde meydana gelen silahlı saldırıda 1kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Karapınar-Ereğli Karayolu’nun 9’uncu kilometresindeki Otamış Mevkisi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Genç ailesi ile Şirin ailesi, yakınları ile birlikte Mersin’in Tarsus İlçesi’nden, yaklaşık bir ay önce tarım işçisi olarak Karapınar İlçesi’ne geldi. İki aile Otamış Mevkisi’nde farklı yerlere çadır kurdu. 18 yaşındaki Sevda Genç, iddiaya göre eşi 19 yaşındaki Güney Genç ile henüz bilinmeyen bir nedenle bugün sabah saatlerinde tartıştı. Tartışmanının büyümesi üzerine Güney Genç eşini dövdü. Bunun üzerine Sevda Genç, yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki babası Mehmet Şirin’in bulunduğu çadıra gitti. Eşinin kendisini terk etmesine öfkelenen Güney Genç, 4 yakını ile birlikte kendilerine ait minibüsle eşi ve kayınpederinin bulunduğu çadıra gitti.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTILAR

Burada çıkan tartışmada henüz kimliği tesbit edilemeyen saldırganlardan biri pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu 50 yaşındaki Mehmet Şirin olay yerinde yaşamını yitirirken, 25 yaşındaki oğlu Muzaffer Şirin ile diğer damadı 36 yaşındaki Sinan Konuç yaralandı. Yaralılar, yakınları tarafından Karapınar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Muzaffer Şirin, tedavisinin ardından taburcu edilirken, Sinan Konuç’un sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi.

Saldırganlar Güney Genç ile Tayfur, Behçet, Kemal ve Balık Genç, rakam grubu alınamayan 33 plakalı minibüsle olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan 5 şüphelilinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın ardından Şirin ailesinin yakınları Karapınar Devlet Hastanesi’ne akın etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!