Esenler’de yıkılan duvarın altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Esenler’de yıkılan duvarın altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 07:51

ESENLER’de beton mikseriyle bir inşaata yapılacak duvar için dökülen beton, bitişikteki bir binanın bodrum katında bulunan dairenin duvarını yıktı. Bu sırada evde yalnız başına koltukta oturan 78 yaşındaki Gülbahar Yaman, yıkılan duvarın üstüne düşmesiyle ağır yaralandı. Yaman kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Temeli atılan bir inşatta beton mikseriyle duvar yapımı için dökülen beton harcı, bitişikteki 3 katlı binanın bodrum katındaki duvarını yıktı.

Oğlu, gelini ve torunlarıyla birlikte yaşadığı evde o sırada oturma odasında yalnız başına bulunan 78 yaşındaki Gülbahar Yaman yıkılan duvarın altında kaldı. İnşaatta çalışan işçiler ve komşular, olayın ardından durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Duvarın altından çıkarılan yaşlı kadın ağır yaralı olarak ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gülbahar Yaman’ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EVİN İÇİ BETON HARCI DOLDU

Haberin Devamı

Aynı sokakta yaşayan Hasan Derin olayın ardından yardım için geldiği komşusunun evinin önünde yaşananları anlattı. Derin, "İnşaatta yapılacak beton duvar için beton dökülürken yan bina bodrum katındaki duvarı yıkıyor. Duvarın yıkılmasıyla evin içi harç doluyor. Evdeki teyzemizde betonun altında kaldı" dedi.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Kazanın meydana geldiği yere güvenlik şeridi çeken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri beton dökülen inşaat ile duvarı yıkılan dairede inceleme yaptı. İnşaatta çalışan işçiler ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürüldü. (Enver ALAS - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL - DHA) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!