Esenler Karabayır yine karıştı: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Esenler Karabayır yine karıştı: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2005 01:51

Üç yıl önce Siirtlilerle Romanlar arasında çıkan ve bir kişinin ölümü, ikisi polis 33 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarların meydana geldiği Esenler Karabayır Mahallesi dün de karıştı. Çıkan olaylar sonucunda bir kişi öldü.

Dün öğle saatlerinde devriye görevi yapan polis ekipleri 693 Sokakta iki grubun kavga ettiği gördü. Sivil polis ekipleri kavga eden gruba müdahale etmek istedi. Ancak kavga eden grup kendi aralarındaki kavgayı bırakıp polis ekiplerine satırlarla saldırmaya başladı.

Polis yetkilileri, bir polis memurunu döner bıçağıyla vurarak yere düşüren 28 yaşındaki Serkan Basınç’ın polis silahından çıkan kurşunlarla yaralandığını açıkladı.

Karın bölgesine 4 kurşun isabet eden Basınç Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat sırasında hayatını kaybetti. Polis yetkilileri, olayla ilgili Şahin B, Ferdi F, Coşkun B, Sedat G, Murat G, Fedai G, Emrah G ve Bektaş C’nin gözaltına alındığını, bu kişilerle birlikte 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bıçak ve 1 adet döner bıçağının ele geçirildiğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!