Erman Hoca ve futbolcular Polis Haftası için klip çekti

Güncelleme Tarihi:

Erman Hoca ve futbolcular Polis Haftası için klip çekti
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2005 02:00

Polis teşkilátının kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan klipte Türk futbolunun ünlü isimleri bir araya geldi. Erman Toroğlu ve Rıdvan Dilmen gibi spor yazarlarının da yer aldığı klibin kadrosunda Beşiktaşlı Sergen Yalçın, Tayfun Havutçu, Murat Şahin ve Ali Güneş’le Fenerbahçe’den Kemal Şahin ve Selçuk Aslan bulunuyor. Galatasaraylı futbolcular Göteborg maçına hazırlandıkları için katılmadılar.

TÜRK futbolunun yıldızları, Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan klip için bir araya geldi. Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ndeki klip çekiminde, spor yazarları Erman Toroğlu ve Rıdvan Dilmen ile Beşiktaş’tan Sergen Yalçın, Tayfur Havutçu, Murat Şahin, Ali Güneş ve Fenerbahçe’den Kemal Aslan ile Selçuk Şahin rol aldı. Daha önce klipte rol alacakları açıklanan Galatasaraylı futbolcular ise, bugün Göteborg ile oynayacakları özel maça hazırlandıkları için çekime katılmadı.

Erman Toroğlu’nun emniyet amiri, Rıdvan Dilmen’in başkomiser üniforması giydikleri klipte, futbolcular polis memuru olarak rol aldı.

Renkli görüntülere sahne olan klip çekiminde futbolcular, Erman Toroğlu’nun sert tavırlarına dikkat çekerek, ‘Allah’tan sanal amir. Gerçek olsaydı yanmıştık’ diye espri yaptı. Klibin 3-10 Nisan tarihleri arasındaki Polis Haftası’nda televizyonlarda yayınlanması bekleniyor.

Klibin hikáyesi şöyle:

Aralarında Sergen Yalçın, Tayfur Havutçu, Murat Şahin, Ali Güneş, Kemal Aslan ve Selçuk Şahin’in de bulunduğu polis memurları, sabah içtima veriyor. Erman Toroğlu, içtima alanına gelerek, içtima alıyor.

Toroğlu: Çevik Kuvvet nasılsınız.

Çevik Kuvvet: Sağol.

Toroğlu: Çevik Kuvvet rahat.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!