Ergin: "Ülke menfaati için yan yana durmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Ergin: Ülke menfaati için yan yana durmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 16:10

ADALET Bakanı Sadullah Ergin, tüm siyasi partilerin ülke çıkarları söz konusu olduğunda yan yana durması gerektiğini, siyasetin ayrı kulvarda yapılması gerektiğini söyledi.

Seçim bölgesi Hatay'da, Antakya Küçük Sanayi Sitesi'nde tapu dağıtım töreninde konuşan Bakan Sadullah Ergin, site esnafının Türkiye’deki emsalleri arasında isabetli kararlar alınarak ve zorluklar aşılarak bugünlere geldiğini söyledi. Bakan Ergin, “Esnafımız dayanışmanın işbirliği yapmanın en güzel örneklerinden birisidir. Buradan yola çıkarak, kentimiz ve ülkemiz için güzel hizmetler noktasında yan yana durmayı, omuz omuza vermeyi başardığımız gün, bu ülkenin, bu milletin önünde hiçbir engel kalmayacak” dedi. Siyasetçilerin ülke menfaatleri için yan yana durması gerektiğini vurgulayan Ergin, şöyle konuştu:
“Ülkemiz ve kentimize hizmet veren, siyasi görüşlerimiz farklı olsa da tüm siyasi partilerimizde görev yapanlar, ülkemizin menfaatleri söz konusu olduğunda yan yana durması gerekir. Yan yana durup, omuz omuza vererek ortak hedefe doğru yürümeliyiz. Siyasetimizi ayrı kulvarlarda yaparız. Ama büyük bir ülke olmak istiyorsak, mahalli müşterek ihtiyaçların ve ülke ihtiyaçlarının karşılanması noktasında omuz omuza vermeyi ve dayanışmayı mutlaka başarmamız lazım.”

ŞEHİT AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Ergin, tapu dağıtım töreni ardından İstanbul Halkalı'da askeri personel taşıyan otobüse yapılan bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Bekir Çelik'in İskenderun İlçesi'nde oturan ailesi ile Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ekiz’in Erzin İlçesi'ndeki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit ailelerine ‘başsağlığı' dileyen Bakan Ergin’in, ailelerle görüşmesi basına kapalı yapıldı.

ŞEHİT BABASI YENİDEN HASTANEDE

Bu arada şehit Uğur Ekiz’in babası Fikri Ekiz, oğlunun şehit olması nedeniyle ertelenen kalp ameliyatının yapılması için yine hastaneye yattı. Oğlunun şehit olduğu, olay günü kendinden gizlenen, kalp krizi riskine karşı ilaç verilip, hastanede doktor kontrolünde acı haberin verilmesinin ardından yine ilaç desteğiyle cenaze törenine katılan baba Ekiz, Adana’da Başkent Üniversitesi Seyhan Hastanesi'ne yatırıldı. Baba Ekiz’in, sağlık durumuna göre, önümüzdeki günlerde kalp ameliyatının yapılacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!