Ereğli'de silahlı kavga: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ereğlide silahlı kavga: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 16:44

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde Sanayi Sitesi’nde 3 kişi arasında çıkan kavga sırasında ateş alan pompalı tüfekten çıkan saçmalar, yerden sekerek oto tamircisinde çalışan Serdar Avcı’ya isabet etti. Avcı ve kavgada yaralanan Sezer Oruç hastaneye kaldırılırken, 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kışla Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Kemal Aksoy ve Cemal Özcan, iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Birol A. ile buluştu. Birol A.’nın otomobilinde konuşan 3 kişi arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Kemal Aksoy ve Cemal Özcan, tartışma sırasında araçtan inerek kaçan Birol A.’nın peşine düştü.

Sanayi Sitesi’nde Birol A.’nın izini kaybeden Aksoy ve Özcan, karşılaştıkları Sezer Oruç’tan kendilerini aracıyla ilçe merkezine götürmesini istedi. Sezer Oruç’un bunu kabul etmemesi üzerine ise ikili bu kez onunla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Cemal Özcan, tüfekle Sezer Oruç’un başına vurdu. Bu sırada patlayan tüfekten çıkarak seken saçmalar, yan taraftaki işyerinde çalışan Serdar Avcı’ya isabet etti.

Serdar Avcı ile kavgada yaralanan Sezer Oruç, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayın ardından kaçan Kemal Aksoy ve Cemal Özcan, polisin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Sanayi Sitesi’ndeki kavga, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, yürüyerek Sanayi Sitesi’ne gelen Kemal Aksoy ve Cemal Özcan’ın, Sezer Oruç ile tartışmaları, tüfeğin patlamasıyla birlikte ise hızla kaçmaları görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!