Erdoğan'a Soma'da protesto

Güncelleme Tarihi:

Erdoğana Somada protesto
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2014 01:17

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Soma'da protesto edildi. Protestocu vatandaşlarla konuşmak isteyen Başbakan protestoların artması üzerine bir markete girerek bir süre orada kaldı. Korumaların Başbakan'ın makam aracındaki 0002 numaralı plakayı alarak aracın içine verdikleri görüldü.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, Soma Belediyesi çıkışında, kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Yaklaşık 100 metre uzakta bir gencin protesto sloganları attığı duyuldu. Başbakan'ın korumaları bu gence müdahale edip gözaltına aldı. Bunu gören başka bir genç de polislere tepki gösterince, belediyeye yaklaşık 200 metre uzaklıktaki grup da protestolara katıldı. Polisin sert tepkisine bazı vatandaşlar da tepki gösterince, olayın boyutu büyüdü.



Bu sırada konuşmasını bitirip aracına binen Başbakan Erdoğan protestocuların bulunduğu yerde durup aracından indi. Ancak bu sırada 'Başbakan istifa' diye bağıranlar oldu. Bunun üzerine yakın korumalarıyla Özel Harekat polisleri protestoculara ve olayları görüntüleyen gazetecilere müdahale etti, tartakladı.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A PROTESTO BÖYLE BAŞLADI - HÜRRİYET TV



Protesto sırasında göstericiler İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya da tepki gösterip üzerine doğru yürümesi dikkati çekti. Başbakan Erdoğan bu sırada bir işyerine girip kısa süre kaldıktan sonra ayrıldı.

Erdoğana Somada protesto
SOMA FACİASI İLE İLGİLİ TÜM HABERLER



Erdoğana Somada protesto

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!