Erdoğan'a: Muhtarlara yapışmış yalvarıyor

Güncelleme Tarihi:

Erdoğana: Muhtarlara yapışmış yalvarıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 01:09

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yüklenerek, “İnanıyorum, Recep Tayyip Erdoğan geceleri uyuyamıyor. Acaba AKP’nin dışında bir koalisyon olursa, benden bunun hesabını sorarlar veya biri tek başına iktidar olursa hele hele beni hiç bırakmaz, beni Yüce Divan’a gönderirler diye. Onun için muhtarların yakasına yapışmış yalvarıyor. Bir iktidar değişikliğinde ya bunlar Yüce Divan’a gidecek ya bu ülkeden kaçacaklardır” dedi.

Haberin Devamı

Seçim çalışmalarını dün Amasya, Çorum ve Kırıkkale’de yaptığı salon toplantılarıyla sürdüren Bahçeli özetle şunları söyledi:


HALKIMIZ SEÇİMDEN YORULDU


“10 Mart’tan itibaren, 143 günden bu yana partiler seçim faaliyeti içinde. Bu seçimler yorucu olmuştur. Halkımız yorulmuş, seçimlerden bıkkınlık yaşamıştır. Partiler faaliyetler oldukça dar imkânlarla birbirleriyle yarışabilir hale gelmiştir. Milletimiz bu seçimlere karşı çok ilgisiz kalıyormuş gibi algılanmış ve çok farklı yorumlara bu sessizlik vesile olmuştur. Özellikle siyasi iktidar, çok büyük imkânlarla özellikle devletin bütün imkânlarını seferber ederek, yandaş medyayı kullanarak kendisine biraz mesafeli olan medyaya baskı yaparak, tek yanlı propaganda ile milletimizi karşı karşıya bırakmıştır. Bunlardan birisi Cumhurbaşkanı Erdoğan diğeri de vesayet altında bulunan Başbakan Davutoğlu’dur. Dikkatleri AKP’ye yönlendirmeye çalışan propaganda ile milletimizi aldatmaya çalışmışlardır. Ve diğer partilerin ülke için koyduğu düşünceler yalan ifadelerle üstü karartılmaya çalışılmıştır.

Haberin Devamı


TRT’Yİ KINIYORUM


Eldeki kıt imkânlarla hareket etmekteyiz. TV’lerin yandaşı zaten yer vermiyor. Yanaşma olanlar korkuyor. Hepimizin vergisi ile oluşan TRT sadece iki şahsı televizyona çıkartıyor ve MHP ve adaylarına hiçbir teklifte bulunmuyor. TRT’yi kınıyorum. Başbakan yardımcısının vesayeti altında seçim propagandası yapma aşağılığından dolayı kınıyorum. Allah nasip ederse, hepimizin vergisi ile oluşturulmuş milletin televizyonunun, bir havuz başı televizyon gibi hareket etmesinden dolayı TRT’den hesap sormazsam namerdim.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!