Erdoğan ve Bahçeli nikah şahidi oldu

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan ve Bahçeli nikah şahidi oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 11:09

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’in oğlunun nikah töreninde nikah şahidi oldular.

Haberin Devamı

Demokrat Parti eski genel başkanı ile Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan görüşmenin ardından Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geçti.

Burada bir müddet kalan Erdoğan daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ve Tuncer Akşener’in oğlu Fatih ile Işıl Abeş’in Beylerbeyi Sarayı’ndaki düğününe katıldı.

İ.B.B Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliklerini TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski bakanlardan Necmettin Cevheri, Fatih Erbakan ile iş adamları İnan Kıraç ve Zeynel Abidin Erdem yaptı.

Düğüne İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!