Erdoğan, torunlarına oyuncak aldı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan, torunlarına oyuncak aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 17:32

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı 212 Power Outlet'te yemek yedi, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bir oyuncak mağazasına giren Erdoğan, torunlarına oyuncak almayı da ihmal etmedi. Oyuncak seçiminde kılı krık yaran Erdoğan, bir torununa uzaktan kumandalı araba alırken, diğer torununa da İstanbullular'ın yakından tanıdğı metrobüsün oyuncağını aldı.

Haberin Devamı



Erdoğan oyuncak metrobüs aldı / Foto Galeri

/images/100/0x0/55ea1641f018fbb8f86a73d5
Bağcılar'da bulunan 212 Power Outlet Alışveriş Merkezini'nin resmi açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra işyenlerini dolaştı. Başbakan Erdoğan önce bir restoranda öğle yemeği yedi. Daha sonra alışveriş merkezi içinde gezintiye çıkan Erdoğan, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan, yanına gelen iki kız çocuğuna da oyuncak vererek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 

TORUNLARINA METROBÜS VE UZAKTAN KUMANDALI ARABA ALDI

 

Haberin Devamı

Daha sonra bir oyuncak mağazasına giren Erdoğan, önce mağaza çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi. Ardından da torunlarına oyuncak aldı. Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın ile birlikte mağazayı gezen Erdoğan torunlarına, aralarında uzaktan kumandalı bir araba ve metrobüsün de bulunduğu oyuncaklar aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!