Erdoğan, Barzani ve PKK’ya sığındı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan, Barzani ve PKK’ya sığındı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2007 00:00

MHP Lideri Bahçeli Samsun’da Başbakan Erdoğan’a ağır sözlerle yüklendi. Bahçeli, Erdoğan’ın PKKmaşaları ile MHP’yi aynı kefeye koyduğunu belirtip,"Ruhi durumu tedavvi kabul etmeyecek noktada" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı PKK’nın maşaları ile MHP’yi aynı kefeye koyacak kadar ’alçaldığını’ savunarak, "Başbakan’ın ruhi durumu artık tedavi kabul etmeyecek bir noktaya geldi. PKK’nın maşası terör sözcüleri ile MHP’yi aynı kefeye koyması, bunun hazin bir göstergesidir" dedi. Bahçeli, Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde coşkulu kalabalığa seslendi. Bahçeli, özetle şu mesajları verdi:

MHP’YE KARŞI TOPLANTI

12 Temmuz 2007’de bir bayan gazetecinin evinde Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla MHP’ye karşı başlatılacak karalama kampanyasının kararı alındı. Şimdi o kararın gereği, ne kadar satılmış medya varsa MHP’ye saldırıyor. Mitinglerin son günü aramıza karışan alçaklar ve gafiller var. Herkes 22 Temmuz’u beklesin. Görülecek bir hesap varsa, 23’ünden başlayacak.

TESLİMİYET PAZARA SON

AKP iktidarı ile geçen bin 705 gün yıkım hayal kırıklığı ve teslimiyet dönemi Pazar günü son bulacak. Soyguncuların, bölücülerin sonu geldi. Tıpkı 88 yıl önceki gibi 1919’daki gibi yine yabancılar iş içimize karışıyor, yine ilkesiz ve korkak bir yönetim ülkeyi yönetiyor. Ne üzücü Türkiye 88 yıl sonra başladığı noktaya geri döndürüldü. Sevr şartları birer birer önümüze getirilmek isteniyor. Bu vahim durumun sorumlusu iktidarı bırakıp kaçmaya hazırlanan AKP hükümetidir. Bu Bakanlar Kurulu’nun en önemli özelliği babalarının tersine en başarılı ve en şanslı evlatların bir araya geldiği ortaklıkların kurulması oldu. Bazı babalar bakan, oğulları patron oldu. Başbakan’ın burslu okuyan oğlu, birkaç yıllık kazancı ile gemi alabildi. Yine bir bakanın oğlu, gemicilikle yakından ilgilendi. ’Ne yiyecek bu çocuklar?’ denilen bir başka bakanın oğlu vergi muafiyetleri ile zengin edildi. Başbakan hesap verme korkusuyla pusulasını tamamen kaybetti, kontrolden çıktı. Hesap vermekten kurtulmak için Barzani ve PKK’nın desteğine sığındı. PKK ile ortaklığı içine sindirecek kadar alçaldı. Barzani ile nişanlanan, İmralı ile sözlenen Başbakan, seçim sonrası hainlerle nikah kıyacak.

BUSH AMCANA GİT

Seçim günü inanınız Samsunlular, AKP’den kurtulmak Türkiye’nin kurtuluşu demektir. Ama AKP’den kurtulmak yetmez, yapılan hainlik ve talanın da hesabı sorulacak. Nereye gidersen git, istersen okyanus ötesinde Bush amcanın yanına git seni getirip hesap sormazsam namerdim. Kaynağı belli bilbord ilanlarıyla MHP’ye sataşan bir belediye başkanı MHP iktidarında vereceği hesabı düşünsün.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!