Erdoğan 15 Temmuz şehitliğinde Kur'an okudu

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan 15 Temmuz şehitliğinde Kuran okudu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 14:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da mezar başında Kur’an okuduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

15 Temmuz Şehitleri Anma programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Edirnekapı’da bulunan 15 Temmuz Şehitliği’ne ziyaret etti.

Erdoğan 15 Temmuz şehitliğinde Kuran okudu

Ziyarette Erdoğan ve Yıldırım’a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Haberin Devamı

Erdoğan 15 Temmuz şehitliğinde Kuran okudu


Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında Kur’an okuduğu öğrenildi.

Mezar başında Kur’an-ı Kerim okunurken Erdoğan ve Yıldırım buradan da 15 Temmuz'da şehit olan İlhan Varank'ın kabrinin bulunduğu Şehzadebaşı Cami’ne geçti.

Erdoğan 15 Temmuz şehitliğinde Kuran okudu

BAKMADAN GEÇME!