Erbakan için ilk tören Ankara'da

Güncelleme Tarihi:

Erbakan için ilk tören Ankarada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 10:08

85 yaşında yaşamını yitiren Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan için ilk cenaze töreni yarın Ankara'da yapılacak. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamala, cenaze törenine Hamas lideri Halil Meşad'ın da katılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Erbakan için Hacı Bayram Camii'nde yarın sabah namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Buradaki törenin ardından Erbakan'ın naaşı İstanbul'a getirilerek Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığının bulunduğu Merkez Efendi Kabristanı'na defnedilecek.

CENAZEYE HAMAS LİDERİ KATILACAK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Kamalak, Necmettin Erbakan için yarın düzenlenecek cenaze merasimine  “Hamas Lideri Halid Meşal'in de aralarında bulunduğu çok sayıda devlet ve  hükümet başkanının katılacağını” bildirdi.

Kamalak, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında,  Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan için yarın  Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde sabah namazının sonra cenaze namazı kılınacağını  belirtti. Mustafa Kamalak, daha sonra Erbakan'ın cenazesinin, 08.00'de İstanbul'a  gönderileceğini söyledi. İstanbul'da Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazını  müteakip cenaze namazının kılınacağını bildiren Kamalak, Erbakan'ın naaşının,  Merkez Efendi aile kabristanında toprağa verileceğini ifade etti.

Kamalak, cenazeye yurt içi ve dışından çok sayıda kişinin katılmasının  beklendiğini kaydederek, “Yarınki cenazeye Hamas Lideri Halid Meşal'in de  aralarında bulunduğu çok sayıda devlet ve hükümet başkanı katılacak” dedi.

Haberin Devamı

EROĞLU CENAZEYE KATILACAK

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, vefat eden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın yarın İstanbul'da düzenlenecek cenaze töreninde katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!