Engelli kıza komşu tacizi

Güncelleme Tarihi:

Engelli kıza komşu tacizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 00:00

Şanlıurfa’da ortadan kaybolan 16 yaşındaki işitme engelli B.D.Y., polisin düzenlediği operasyonla komşu dairede bulundu.

Haberin Devamı

Tuhafiyeciye gitmek için evden çıkan işitme engelli B.D.Y. eve dönmeyince babası O.Y., polise başvurdu. Yapılan aramalara karşın kız bulunamadı. İki gün sonra evlerinde kızının çıkarttığı “Be be be” sesini duyan baba hemen komşusunun kapısını çaldı. Cevap verilmeyince O.Y. polise haber verdi. Savcılıktan izin alan polis kapıyı kırarak girdiği evde hırsızlıktan sabıkalı B.A.(15) ve mutfak dolabının içinde üzerine çarşaf örtülmüş halde, bilekleri kesik olarak B.D.Y.’yi buldu.
İfadesi alınamadı
“B.D.Y. babasıyla kavga ettiğini, yanımda kalmak istediğini söyledi” diyen B.A. serbest bırakıldı. Yaşadıklarını yazarak ailesine anlatan B.D.Y. ise eve dönerken B.A.’nın kendisini zorla içeri çektiğini söyleyerek “Evde Ramazan adında biri daha vardı. Elle tacizde bulunup zorla bira içirmeye çalıştılar. Bıçakla bileklerimi kesip vurmaya başladılar. Anneleri de vardı ama engel olmadı” dedi. B.D.Y.’nin ailesi, 17 gündür özel iletişim uzmanı getirilmediği için kızlarının ifadesi alınamadığından, tacizci komşunun, serbest dolaşmasına isyan etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!