En zor ziyaret

Güncelleme Tarihi:

En zor ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 23:28

BAŞBAKAN Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak’ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yayımladığı mesajda kazayla ilgili “Her yönüyle soruşturulmalı” dedi.

Haberin Devamı

SABIR VE BAŞSAĞLIĞI
Başbakan Binali Yıldırım önceki akşam teravih namazından sonra eşi Semiha Yıldırım ile birlikte şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Yıldırım çifti, Tümgeneral Aydın’ın eşi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Yıldırım, olayın hemen ardından yayınladığı taziye mesajında da “Helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” dedi.

En zor ziyaret


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın Ankara’da yaşayan ailesini dün ziyaret ederek taziyelerini iletti. Taziye ziyaretinde Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu ve Tekin Bingöl, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de Kılıçdaroğlu’na eşlik etti. 

'BÜTÜN YÖNLERİYLE AYDINLATILMALI'
MHP Lideri Devlet Bahçeli, kazayla ilgili yazılı açıklamasında özetle şöyle dedi: “Sık sık meydana gelen ve evlatlarımızın şehadetine neden olan helikopter kazaları milletimizin kafasında soru işaretlerine yol açmış, kuşkuları artmıştır. Her ihtimal hesaba katılarak her iddia dikkate alınarak Şenoba’dan Türkiye’nin üzerine düşen çığ kaldırılmalıdır. Feci kaza kırımın en ufak ayrıntısına kadar incelenerek bütün yönleriyle aydınlatılması en acil tavsiye ve temennimdir. ”

BAKMADAN GEÇME!