En güzel ve anlamlı Kadir Gecesi mesajları | Kadir Gecesi mesajlarında en farklı seçenekler

Güncelleme Tarihi:

En güzel ve anlamlı Kadir Gecesi mesajları | Kadir Gecesi mesajlarında en farklı seçenekler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 17:19

Ramazan ayının 27. gecesine denk gelen Kadir Gecesi tüm İslam alemi tarafından bu gece idrak edilecek. Kadir Gecesinde milyonlarca Müslüman vatandaş ellerini Allah'a açıp rahmet ve bereket dileyecek. En güzel ve kısa Kadir Gecesi mesajları tercihlerini değerlendirmek isteyen Müslümanlar için İslam aleminin en önemli günlerinden biri olarak kabul edilen Kadir Gecesi’nde SMS ya da sosyal medya üzerinden iletebileceğiniz mesajları derledik...

Haberin Devamı

Ramazan'ın 27. gecesine denk gelen ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, bugün dualar ve ibadetlerle Müslümanlar tarafından idrak edilecek. Bu mübarek gecenin feyzini yaşayan vatandaşlar bir yandan da uzaktaki akraba, arkadaş ve dostları için en güzel Kadir Gecesi mesajlarını araştırıyor. Biz de sizin için 2018 Kadir Gecesi'ne özel anlamlı ve farklı Kadir Gecesi mesajlarını derledik. İşte, en güzel Kadir Gecesi mesajları...

KADİR GECESİ MESAJLARI

Kadir Gecesi'nin biz aciz kulların huzuruna, mutluluğuna ve kurtuluşuna vesile olmasını dilerim.

Esenlik ve güvenliğin kâinata yayıldığı, rahmet ve lütufların bolca sunulduğu Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmek umuduyla Kadir Geceniz mübarek olsun

Mübarek Kadir Gecesine ulaşmaktan dolayı Allah’a şükrediyoruz. Bu günün hepimize bereket getirmesini temenni ediyorum. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gecede ibadetlerimizi yerine getirelim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gece'nizi tebrik eder, hayır ve bereketinden nasiplenebilmeyi dilerim.

Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını, İslam alemine barış; insanlık alemine ise hidayet getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Birçok hayır ve bereketi içinde barındıran, manevi hazzın yükseldiği bu mübarek gecede, yüce Rabbimizin bizleri affetmesi ve güzellikler vermesi için dua edelim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden diliyorum.

Kadir Gecenizi kutlar, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi huzura eriştirmesini dilerim.

Rahmet ve bereket kapılarının açıldığı, Cenab-ı Allah’ın kendisine açılan elleri geri çevirmediği, Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirildiği Kadir Geceniz mübarek olsun.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Haberin Devamı

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç. Bugün günahlardan olabildiğince kaç. Bugün en gizli incilerini onun için saç. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kadir Geceniz kutlu olsun.

Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle… İyi Kandiller..

BAKMADAN GEÇME!